Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Werkplaatsvloer

PVC werkplaatsvloerIn een werkplaats wordt niet alleen veel rondgelopen, maar rijden ook regelmatig zware karren en voertuigen rond. Hierdoor kan de vloer in de werkplaats flink beschadigen, wat een negatieve invloed heeft op de uitstraling van uw bedrijf. Wilt u de uitstraling van uw bedrijf verbeteren door de vloerbedekking in uw werkplaats aan te pakken? Dan raden wij u aan om in een vloeistofdichte vloer te investeren. 

 

Neem contact met ons op

 

Een vloeistofdichte vloer: slijtvast, sterk en duurzaam

Zoals de naam al verklapt, zijn vloeistofdichte tegels geheel vloeistofdicht. Dit betekent dat er geen vloeistoffen door de voegen en door de tegels zelf kunnen komen, waardoor bepaalde beschadigingen voorkomen kunnen worden. Daarnaast zijn de vloeistofdichte tegels van Takens Bedrijfsvloeren extra slijvast, sterk en duurzaam, voor een langere levensduur. Zelfs als u met heftrucs en zware karren over de tegels rijdt of er dagelijks honderden mensen over de tegels lopen, zullen de tegels niet beschadigen. 

Tot slot loopt een vloeistofdichte werkplaatsvloer van Takens Bedrijfsvloeren erg lekker. Niet alleen omdat de bedrijfsvloer warm aanvoelt (en dus geen kou uitstraalt in de winter), maar ook door de hoge veerkrachtigheid van de bedrijfsvloer. Naast praktische voordelen voor u als werkgever (slijtvast, sterk, vloeistofdicht en duurzaam), hebben de tegels ook praktische voordelen voor uw werknemers. De vloeistofdichte tegels van Takens Bedrijfsvloeren zijn geschikt voor de bedrijfswerkplaats, maar ook voor een garage.

De beste bedrijfsvloeren: Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren is al jaren actief in de wereld van bedrijfsvloeren en biedt met de vloeistofdicht tegels nu de beste bedrijfsvloeren van het moment aan. Wilt u alleen in het beste investeren voor uw bedrijfswerkplaats of garage? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Kies de perfecte tegels voor uw bedrijf, laat deze tegels vakkundig leggen en u profiteert jaren van deze investering.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!