Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeren voor in de werkplaats

PVC werkplaatsvloerIn de meeste werkplaatsen ligt een vloer die eruit ziet alsof de grond al heel wat te lijden heeft gehad. Dit is niet zo vreemd, want in een werkplaats wordt veel gewerkt met zware en gevaarlijke gereedschappen die gemakkelijk schade aanbrengen, vloeistoffen en zware karren die de vloer beschadigen met hun wielen. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer om de beschadigde vloer van uw werkplaats te vervangen? Voorkom dan dat u over enkele jaren weer een nieuwe vloer moet kopen en schaf een vloeistofdichte vloer aan.

 

Neem contact met ons op

 

De vloeistofdichte vloer: ideaal voor in de werkplaats

Een vloeistofdichte vloer is uitermate geschikt voor in de werkplaats van uw bedrijf. Dit komt omdat de vloer ten eerste bestand is tegen alle soorten vloeistoffen. Van water tot olie, brandstoffen en zelfs chemicaliën: alles kan op de vloer komen zonder de vloer te beschadigen. Een ander voordeel van de vloeistofdichte vloer, is dat de vloer slijtvast en erg stevig is. Rijdt u regelmatig met zware magazijnkarren over de vloer, rijdt u met heftrucks rond in uw bedrijfsruimte of heeft u materialen die de vloer kunnen beschadigen? Investeer dan vooral in een vloeistofdichte vloer, want deze vloer kan hier allemaal tegen.

Tot slot is de vloer eenvoudig te reinigen. U hoeft niet uren te schrobben met speciale schoonmaakmiddelen, maar maakt de vloer helemaal schoon met een dweil en een beetje water. De vloer heeft weinig onderhoud nodig, maar gaat wel jaren mee. Investeert u in een vloeistofdichte vloer, dan investeert u in de toekomst van uw bedrijf.

Takens Bedrijfsvloeren: de beste vloeren voor uw bedrijf

Takens Bedrijfsvloeren is uw specialist op het gebied van vloeistofdichte vloeren. Wilt u uw werkplaats verrijken met een vloeistofdichte vloer van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Samen met u kijken de experts naar uw wensen, eisen en verwachtingen, om vervolgens de beste vloer binnen uw budget uit te kiezen. Uiteraard wordt deze vloer ook voor u gelegd, zodat u niets hoeft te doen om de vloer in uw werkplaats te vernieuwen. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!