Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte garage en werkplaatsvloer Noord-Brabant

vloeistofdichte garagevloerIs de vloer van uw garage of werkplaats aan vervanging toe, maar vindt u het moeilijk om een vloer te kopen die niet te duur is en toch vele jaren meegaat? Dan heeft Takens Bedrijfsvloeren de oplossing voor u, namelijk de vloeistofdichte vloer. Deze vloer is niet alleen vloeistofdicht, maar bovendien slijtvast, duurzaam en eenvoudig te reinigen. Niet alleen op het gebied van slijtvast en hygiene heeft deze vloer vele voordelen: ook de duurzaamheid van de vloer is erg hoog.
 
Neem contact met ons op
 

Een vloeistofdichte vloer kopen: kies uw eigen kleur

Veel mensen denken dat vloeistofdichte vloeren niet bepaald aantrekkelijk ogen, simpelweg omdat de vloeren zo veel praktische voordelen bieden. Dat een vloer erg praktisch is, wil niet zeggen dat de vloer niet mooi kan zijn en dit bewijst de vloeistofdichte vloer zeker. De vloer ziet er niet alleen netjes uit, maar is bovendien verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Afhankelijk van uw wensen, voorkeuren en de huisstijl van uw bedrijf, kunt u zelf een kleur kiezen voor de vloer. Hierbij heeft u de keuze uit de kleuren zwart, antraciet, grijs, bruin, rood en blauw: stuk voor stuk aantrekkelijke kleuren voor uw garage en werkplaatsvloer.
 

Slijtvast en hygiene: Takens Bedrijfsvloeren biedt het allemaal

Takens Bedrijfsvloeren is uw betrouwbare en ervaren aanbieder van vloeistofdicht vloeren in Noord-Brabant. De vloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast en gemakkelijk schoon te houden, maar ook uitermate duurzaam. Vindt u het belangrijk om een duurzame vloer in uw bedrijfspand te leggen, zodat u op uw eigen manier bijdraagt aan een beter milieu? Dan is de vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren zeker een must voor uw garage of werkplaats.
 
 Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. 

Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!