Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC vloer voor in de werkplaats

Vloeistofdichte vloerEen vloer die in de werkplaats gelegd wordt, krijgt meer te verduren dan een vloer in een woning, in een kantoorpand of in een school. Zo wordt er in de werkplaats niet alleen gewerkt met gereedschappen die op de vloer kunnen vallen, maar wordt er vaak ook dagelijks gewerkt met chemicaliën die de vloeren kunnen beschadigen. Is uw vloer na jarenlange trouwe dienst echt aan vervanging toe, maar wist u wel dat uw nieuwe vloeistofdichte vloer wat langer mee gaat? Investeer dan in een vloeistofdichte vloer van PVC.

 

Neem contact met ons op

 

Vloerbedekking met een lange levensduur

Als er een vloer is die tegen alle gevaren van een werkplaats bestand is, dan is het wel de vloeistofdichte vloer van PVC die door Takens Bedrijfsvloeren aangeboden en gelegd wordt. Deze vloeren zijn niet alleen erg sterk en slijtvast (om beschadiging door materialen, gereedschappen en/of voertuigen te voorkomen), maar is bovendien bestand tegen verschillende soorten vloeistoffen. Niet alleen omdat de vloerbedekking helemaal aansluit op de muren zonder de tussenkomst van plinten, maar ook omdat er geen open naden in de vloeren zitten. Zelfs als u chemicaliën op de vloer van PVC knoeit, is er niets aan de hand.

Omdat de vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren sterk en slijtvast is en bovendien tegen vloeistoffen kan, gaat deze vloeistofdichte vloer jaren mee. Bijkomend voordeel: onderhoud is bijna niet nodig, zelfs als u de vloer er jarenlang stralend uit wil laten zien en hygiënisch wil houden.

Takens Bedrijfsvloeren: uw expert op het gebied van bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren is al jaren actief in het ontwerpen, ontwikkelen en leggen van verschillende soorten bedrijfsvloeren. De experts van het bedrijf weten als geen ander waar een goede bedrijfsvloer aan moet voldoen en helpen u graag de ideale vloer voor uw organisatie aan te schaffen. U geeft door waar u de vloer wil gebruiken (in het magazijn, in de werkplaats, in de garage, op school, etc) en aan welke eisen de vloer moet voldoen. Vervolgens zoeken wij de beste bedrijfsvloer voor u, die wij ook nog snel voor u kunnen leggen. Meer weten? Neem contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!