Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte garage en werkplaatsvloer Overijssel

PVC bedrijfsvloerDe vloer van een gemiddelde garage of werkplaats heeft veel te verduren. Er lopen dagelijks niet alleen tientallen of zelfs honderden mensen overheen, maar er wordt ook regelmatig overheen gereden met karretjes, heftrucks, auto's, vrachtwagens en ga zo maar door. Om te voorkomen dat de vloer in de garage of werkplaats in een mum van tijd slijt, is het belangrijk om een hoogwaardige vloer aan te schaffen. De beste keuze voor een hoogwaardige garage en werkplaatsvloer in Overijssel, is de vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren. Meer over deze vloer, leest u op deze pagina.
 
Neem contact met ons op
 
 

De vloeistofdichte vloer: een duurzame vloer voor de garage of werkplaats

De vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren is niet alleen vloeistofdicht, maar ook erg duurzaam. Dit betekent niet alleen dat u bijdraagt aan een beter milieu als u de vloer aanschaft voor uw bedrijf, maar ook dat de vloer vele jaren meegaat. Zelfs als u iedere dag met duizenden mensen over de vloer heen loopt, er zware karren met metalen wieltjes en er vrachtwagens over de vloer rijden, gaat de vloeistofdicht vloer vele jaren mee.
 
Daar komt nog bij dat de vloeistofdichte vloer ook vele voordelen biedt op het gebied van slijtvast en hygiene. De vloer is niet alleen gemakkelijk krasvrij te houden, maar ook eenvoudig te onderhouden en schoon te maken voor optimale hygiene.

Duurzaamheid, slijtvast en hygiene met Takens Bedrijfsvloeren

Bent u overtuigd van de voordelen van een vloeistofdichte vloer voor uw garage of werkplaats? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres om uw eigen vloeistofdichte vloer te bestellen. U kiest een kleur voor de tegels en Takens Bedrijfsvloeren zorgt ervoor dat de tegels zo snel mogelijk gelegd worden. Meer weten? Neem contact met ons op.

Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!