Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte garage en werkplaatsvloer Noord-Holland

vloeistofdichte horecavloer
Een vloer die in de garage of werkplaats gelegd wordt, moet aan hele andere eisen voldoen dan een vloer die in een kantoorpand, hotel, restaurant of winkel ligt. Omdat er in een garage of werkplaats vaak met zware gereedschappen, volgeladen karren en chemicaliën gewerkt wordt, moet de vloer zeker tegen een stootje kunnen. Wilt u een vloer aanschaffen voor uw garage of werkplaats en wilt u zeker weten dat deze vloer voor langere tijd meegaat? Dan schaft u een vloeistofdichte vloer aan. Meer over deze vloer, leest u op deze pagina.
 
Neem contact met ons op
 
 

De vloeistofdichte vloer: een vloer met vele voordelen

Een vloeistofdichte vloer is een vloer die volledig tegen vloeistoffen kan. De vloer zorgt er niet alleen voor dat vloeistoffen niet door de tegels heen komen en op de ondervloer terecht komen, maar kan ook niet beschadigen door vloeistoffen. Zelfs als u chemicaliën op de vloer laat vallen, is deze volledig vloeistofdicht.
Verder brengt het aanschaffen van de vloeistofdichte vloer nog enkele andere voordelen met zich mee, namelijk:
  • De vloer is slijtvast en hygiene is ook erg hoog. Dit komt omdat de vloer eenvoudig te reinigen is, waarbij u zelfs alleen een beetje water nodig heeft.
  • De vloer is duurzaam en gaat vele jaren mee.
  • De vloer wordt eenvoudig en snel gelegd, zodat u niet lang uit uw garage of werkplaats hoeft te blijven.

Takens Bedrijfsvloeren: uw expert voor de garage en werkplaatsvloer

Takens Bedrijfsvloeren is al vele jaren actief in de mark van vloeistofdichte vloeren in Noord-Holland. Zoekt u een vloer die volledig vloeistofdicht is en voordelen biedt op het gebied van slijtvast en hygiene? Dan bent u bij deze aanbieder aan het juiste adres. U krijgt een hoogwaardige vloer, maar wel voor de laagste prijs. Wilt u meer weten over onze vloeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!