Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte garage en werkplaatsvloer Gelderland

PVC vloertegelsHeeft u een werkplaats met een versleten, vieze of kapotte vloer? Dan kunt u in een nieuwe vloer investeren om uw werkplaats weer helemaal netjes en schoon te laten ogen. Wilt u zeker weten dat u een investering doet waar u jaren plezier van heeft? Schaf dan een garage en werkplaatsvloer aan bij Takens Bedrijfsvloeren. Deze vloer is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook vloeistofdicht.

 

Neem contact met ons op

 

Een duurzame en sterke vloer in uw favoriete kleuren

De vloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden, vloeistofdicht en erg stevig. Ook als u met zware karren over de vloer gaat rijden of als er chemicaliën op de vloer komen, ziet u hier niets van. Bijkomend voordeel: u kunt de vloer voor uw bedrijf in uw favoriete kleur bestellen, zodat uw werkplaats er precies uit ziet zoals u in gedachten had. Zelfs als u meerdere kleuren voor deze slijtvast en hygiene vloer wil combineren, is dit gewoon mogelijk. En heeft uw bedrijf een specifieke huisstijl? Dan neemt u de kleuren van deze huisstijl voor uw nieuwe garage en werkplaatsvloer.

Takens Bedrijfsvloeren: kies voor slijtvast en hygiene

Wilt u in slijtvast en hygiene investeren voor uw bedrijfsvloer om een goede investering te doen? Dan schaft u een bedrijfsvloer aan bij Takens Bedrijfsvloeren. Kiest u voor deze producent van bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt. Daar komt nog bij dat de vloer snel gelegd kan worden, zodat u uw bedrijf niet lang hoeft te sluiten.

Takens Bedrijfsvloeren is niet alleen actief in Gelderland, maar ook in andere delen van het land. Zelfs bedrijven in landen als Frankrijk, Duitsland en Spanje hebben gekozen voor de vloeistofdichte vloeren van Takens Bedrijfsvloeren, simpelweg omdat deze vloeren kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!