Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte garage en werkplaatsvloer Flevoland

PVC werkplaatsvloerEen vloer in de gemiddelde garage of werkplaats heeft veel te verduren. Schaft u een slechte vloer aan voor uw garage of werkplaats, dan is de kans groot dat u binnen enkele jaren weer in een nieuwe vloer moet investeren. Wilt u dit voorkomen? Investeer dan direct in een goede vloer en wel in de garage en werkplaatsvloer van Takens Bedrijfsvloeren. Deze vloer is niet alleen vloeistofdicht, maar ook slijtvast en hygiene.
 
 
Neem contact met ons op
 

De vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren: diverse kleuren

De vloeistofdichte vloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook zeker mooi in uw bedrijfspand. Bij het bestellen van de vloer, kunt u namelijk zelf aangeven welke kleur de tegels moeten krijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte vloer, maar de vloer is ook verkrijgbaar in kleuren als antraciet en blauw. En wilt u meerdere kleuren met elkaar combineren, zodat de vloer echt bij de huidige stijl van uw bedrijf past? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.


Investeren in slijtvast en hygiene? Takens Bedrijfsvloeren helpt u graag

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een vloeistofdichte vloer voor uw garage of werkplaats in Flevoland? Dan helpt Takens Bedrijfsvloeren u graag om de perfecte vloer voor uw bedrijf aan te schaffen. Heeft u de vloer eenmaal besteld, dan komen de vakmannen van Takens Bedrijfsvloeren zo snel mogelijk naar uw bedrijf in Flevoland toe om de vloer te leggen. Dit gebeurt altijd snel en vakkundig, zodat de vloer op de beste manier gelegd wordt en u uw werkruimte zo kort mogelijk hoeft te missen.
 
Meer weten over onze vloeistofdicht vloeren? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!