Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte garage en werkplaatsvloer Amsterdam

PVC werkplaatsvloerDe vloer van een werkplaats verslijt erg snel. Dit komt niet alleen omdat er dagelijks tientallen tot honderden mensen overheen lopen, maar ook omdat er veel karren overheen rijden, de vloer kan beschadigen door vallende objecten en de vloer kan beschadigen door bepaalde chemicaliën. Moet u in een nieuwe garage en werkplaatsvloer investeren voor uw bedrijf in Amsterdam? Kies dan voor de sterke vloeistofdichte vloer en u profiteert vele jaren van deze investering.

 

Neem contact met ons op


De voordelen van een vloeistofdichte vloer

Het aanschaffen van een vloeistofdichte vloer voor uw bedrijf in Amsterdam brengt verschillende voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van deze unieke vloer van Takens Bedrijfsvloeren, zijn de volgende:


Daar komt nog bij dat de vloer uiterst duurzaam is, wat betekent dat de vloer vele jaren meegaat zonder er versleten en/of vies uit te zien.

Bestel uw vloer bij Takens Bedrijfsvloeren

Wilt u een vloer aanschaffen die vloeistofdicht is, van hoge kwaliteit is en bovendien snel gelegd kan worden? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Deze vloeistofdichte vloer brengt niet alleen voordelen met zich mee op het gebied van slijtvast en hygiene, maar is bovendien duurzaam en van hoge kwaliteit. Neem voor meer informatie contact met ons op.                      


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!