Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC werkplaatsvloer

PVC werkplaatsvloerIn de werkplaats van uw bedrijf moet een goede vloer liggen. Ligt er geen goede vloer, dan moet u over een paar jaar weer investeren in een compleet nieuwe vloer. Ook is een vloer van lagere kwaliteit minder veilig dan een vloer van hogere kwaliteit, onder andere omdat een lagere kwaliteit vloer glad kan worden. Heeft u geen antislip vloer, dan kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen in de werkplaats. Wilt u in de beste werkplaatsvloer voor uw bedrijf investeren? Investeer dan in de werkplaatsvloer van PVC tegels van Takens Bedrijfsvloeren. 


Neem contact met ons op
 

De kenmerken van een PVC werkplaatsvloer

Een PVC werkplaatsvloer heeft enkele belangrijke kenmerken die ervoor zorgen dat de vloer van hoge kwaliteit is. De belangrijkste kenmerken of voordelen van de PVC werkplaatsvloer van Takens Bedrijfsvloeren, zijn de volgende:

Tot slot zijn de tegels ook nog geluiddempend, waardoor de geluidsoverlast in uw werkplaats maximaal beperkt wordt. Fijn voor uzelf, maar zeker voor uw omgeving. 

Takens Bedrijfsvloeren: uw PVC tegels expert

Takens Bedrijfsvloeren is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen en leggen van PVC tegels, onder andere in werkplaatsen van bedrijven. Wilt u de beste PVC tegels van het land aanschaffen? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Meer weten? Neem dan contact op met deze vloerexpert.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!