Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeren voor het onderwijs

vloeistofdichte schoolvloerBij het aanschaffen van een nieuwe vloer voor een schoolgebouw, zijn er diverse vloeren waar u uit kunt kiezen. Wat het aanschaffen van een hoogwaardige vloer voor het onderwijs lastig maakt, is het feit dat de vloeren die in schoolgebouwen gebruikt worden erg slijtvast moeten zijn. Niet alleen omdat er dagelijks vele honderden mensen over de vloer lopen, maar ook omdat de vloer op diverse manieren beschadigd kan raken. Zoekt u een hoogwaardige vloer voor uw schoolgebouw en wilt u alleen investeren in een vloer met een lange levensduur? Investeer dan in een vloeistofdichte pvc vloer.

Neem contact met ons op
 

Vloeren voor scholen en onderwijs

De vloeistofdichte pvc vloer is niet alleen geschikt voor toepassingen in het bedrijfsleven, maar is ook uitermate geschikt voor scholen. De vloer is niet alleen sterk, maar ook slijtvast en dit betekent dat de vloer vele jaren mee gaat. Investeert u in de vloeistofdichte pvc vloer, dan doet u echt een investering voor de lange termijn.

Verschillende kleuren

Iedereen heeft andere wensen en eisen bij het aanschaffen van een nieuwe vloer en om aan alle wensen en eisen te kunnen voldoen, is de vloeistofdichte vloer van pvc tegels verkrijgbaar in diverse kleuren. De tegels van de vloer (49x49cm) zijn leverbaar in de kleuren zwart, grijs, bruin, antraciet en rood en de lasveters van de vloer zijn leverbaar in de kleuren zwart, grijs, geel, blauw, groengrijs en antraciet. Hoe uw ideale vloer er ook uit ziet: door zelf uw vloer te ontwerpen krijgt u altijd een vloer die bij uw school past.

Voordelen voor de school

Investeert u in een vloeistofdichte vloer voor uw schoolgebouw, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste is de vloer niet alleen sterk en slijtvast, maar ook geluidsdempend. Door een pvc vloer aan te schaffen, kunt u de geluidsoverlast op school eenvoudig en effectief aanpakken. Verder is de vloer antislip, veilig, duurzaam en erg milieuvriendelijk. En vindt u het belangrijk om uw geld in een mooie vloer te steken? Dan heeft u geluk, want een vloeistofdichte vloer oogt altijd modern en strak.

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!