Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Een vloer speciaal ontworpen voor het onderwijs

vloeistofdichte schoolvloer

Deze vloeistofdichte vloer van gerecycled PVC is zo ontworpen dat deze geschikt is voor zware belasting en bovendien ook nog eens geluiddempend.

Ook begrijpen wij dat u als school vast zit aan schoolvakanties. Daar houden wij rekening mee. Wij leggen uw nieuwe schoolvloer tijdens deze vakanties.

Wij raden u wel aan tijdig contact met ons op te nemen. 

Neem contact op

Andere belangrijke eigenschappen

 

Diverse kleuren combinaties mogelijk

Het formaat van de tegels zijn 49 x 49 cm. De tegels zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn kleurrijke combinaties mogelijk. De lasveters zijn in diverse kleuren leverbaar, o.a. in rood, blauw, geel, groen grijs, antraciet en zwart. 

 

Snel gelegd in schoolvakanties

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen tijdens schoolvakanties? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen de vloer snel en vakkundig leggen. Bovendien is de vloer direct weer beloopbaar. 

Wilt u graag meer informatie? Vul dan onderstaand reactieformulier in. Liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-8881598

Contactformulier

Uw gegevens


 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!