Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer scholen

vloeistofdichte schoolvloerEen school moet een veilig leeromgeving voor het kind zijn. Vaak laat de schoolvloer te wensen over en wordt er gekozen voor een tapijt dat vuil aantrekt, of een vloer die voor ongevallen zorgt. Steeds meer schooldirecteuren zien het belang van een goede vloer in en kiezen voor de vloeistofdichte vloer met een verhoogde veiligheid.
 

Neem contact met ons op

Vloeistofdichte vloer voor scholen

In de klas wordt vaak geknoeid. Niet alleen met eten en drinken, maar ook met verf, klei, water, lijm en plakkende vloeistoffen. Ook lopen kinderen vaak modder, regen en sneeuw mee naar binnen. Schoonmaken is dan ook aan de orde van de dag en de vloer kan behoorlijk nat worden. Hygiëne en veiligheid is ook in de klas belangrijk, juist daar waar veel kinderen bij elkaar zitten. Een natte vloer kan voor valpartijen zorgen, daarom is een antislip vloer een eerste vereiste. Doordat onze schoolvloer volledig vloeistofdicht is, blijft deze gemakkelijk schoon te maken zonder dat schimmel een kans krijgt.

Schoolvloer van hoogwaardig pvc

De voor het schoolgebouw geschikte antislip vloer is gemaakt van hoogwaardig pvc, dat gerecycled is. Niet alleen goed voor de kinderen, maar ook nog eens voor het milieu. Het is mogelijk de vloer op de bestaande vloer aan te brengen met tweecomponentenlijm. De naden worden thermisch en chemisch gelast, waardoor de vloer 100% waterdicht is. En dat is wel zo veilig.

Iedere klas een andere kleur

Kleuterklas of groep 8, vaak is het even bekijken welke kleur vloer het mooiste past bij de situatie. De tegels hebben een afmeting van 49 bij 49 centimeter en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook de lasveters zijn in verschillende kleuren leverbaar, waardoor er verrassende combinaties gemaakt kunnen worden. Zo is leren in een veilige omgeving niet alleen verantwoord, maar ook nog eens leuk.

Slijtvast en geluiddempend

Laat ze maar stampen en springen, alle vloeren zijn volledig slijtvast en geluiddempend. Zo hebben andere klassen geen last ervan wanneer er ergens een feestje wordt gebouwd. Doordat de vloeren brandvertragend en antislip zijn, verhoogt dit te veiligheid van de school. Wilt u meer weten over vloeistofdichte schoolvloeren? Neem dan gerust contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!