Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer voor scholen

vloeistofdichte schoolvloerOp scholen wordt intensief gelopen en gewerkt. Er worden dan ook vaak hoge eisen gesteld aan de vloer. De vloeistofdichte vloer voor scholen is de ideale oplossing voor kleine tot grote scholen. Deze vloer is niet alleen sterk, duurzaam en slijtvast, maar houdt vloeistoffen goed tegen. Zo kan de onderzijde van de vloer nooit door vochtschade aangetast worden. Zo kan de vloer dag in dag uit, jaar na jaar gebruikt worden zonder dat deze snel vervangen hoeft te worden. Een eigenschap die we niet bij veel andere vloeren terugzien.
 

Neem contact met ons op
 

Vloeren voor scholen en onderwijs

Basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassene-onderwijs: een schoolvloer heeft veel te verduren. Niet alleen met betrekking tot het lopen hierop, maar ook het verschuiven van stoelen en tafels en het regelmatig schoonmaken. Daarnaast kunnen er vloeistoffen en vetten op de vloer terecht komen zoals in het kooklokaal, scheikundelokaal of bij techniek. Het is daarom belangrijk dat de vloer hiertegen bestand is. De vloeistofdichte vloer voor scholen is ook nog eens geluidsdempend en antislip, wat de veiligheid van leerlingen en leerkrachten verhoogd.

Verschillende kleuren

Omdat iedere school zijn eigen stijl hanteert is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren. De vloer bestaat uit hoogwaardige recycling PVC en zijn standaard leverbaar in de kleuren zwart, grijs en antraciet of in de kleuren bruin, rood of blauw. Afwijkende kleuren zijn ook mogelijk. De kleur van de lasveters kan in dezelfde kleur als de vloer, maar ook kan er voor een andere kleur gekozen worden. Hierdoor ontstaat er een eigentijds effect.

Voordelen voor de school

De vloeistofdichte vloer heeft voor scholen veel voordelen, o.a. is de vloer slijtvast en sterk. Dit maakt het juist ideaal voor zeer intensief gebruik. Doordat de vloer met tweecomponentenlijm wordt aangebracht ligt deze stevig en verschuift niet. De tegels hebben een afmeting van 49 x 49 centimeter en door te kiezen voor een afwijkende kleur lasveter kan de school zijn eigen uitstraling bepalen. De vloer werkt geluidsdempend, waardoor andere klassen geen hinder ondervinden wanneer er in één klas druk wordt gedaan. Daarnaast zijn de vloeren milieuvriendelijk en modern. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!