Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte schoolvloeren

vloeistofdichte schoolvloerBij het aanschaffen van een nieuwe vloer voor een school, is het vooral belangrijk dat de nieuwe vloer lang meegaat. Door in een vloer met een lange levensduur te investeren, voorkomt u dat u over een tijdje weer een flinke hap uit het budget moet nemen om een nieuwe vloer aan te schaffen. Investeert u in de vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan hoeft u hier zich geen zorgen om te maken. Deze vloer gaat namelijk jaren mee, ook als er iedere dag honderden of zelfs duizenden kinderen overheen lopen. 
 

Neem contact met ons op
 

De vele pluspunten van vloeistofdichte vloeren

Het aanschaffen van een vloeistofdichte vloer voor in een schoolgebouw brengt diverse aantrekkelijke voordelen met zich mee. De belangrijkste pluspunten van vloeistofdichte vloeren voor in een school, zijn de volgende:
- De vloer is slijtvast en ziet er hierdoor na vele jaren nog steeds zo goed als nieuw uit.
- De vloer laat geen vloeistoffen door en heeft hierdoor een langere levensduur dan standaard vloeren. 
- De vloer is volledig antislip, wat het schoolgebouw extra veilig maakt. 
- De vloer is volledig geluiddempend.

En omdat u de vloer in diverse kleuren aan kunt schaffen, kiest u zelf hoe de vloer van uw schoolgebouw eruit moet zien. Van onopvallende kleuren voor een rustige look tot opvallende kleuren voor een extra vrolijke school: alles is mogelijk bij Takens Bedrijfsvloeren. 

Het leggen van de vloer door Takens Bedrijfsvloeren

U kunt uw vloeistofdichte vloer niet alleen bij Takens Bedrijfsvloeren aanschaffen, maar ook door onze experts laten leggen. Een groot voordeel van het leggen van uw nieuwe vloer door Takens Bedrijfsvloeren, is dat onze vakmannen erg snel werken. Hierdoor heeft u zo min mogelijk overlast tijdens het leggen van de vloeren en gaat het normale schoolleven van uw leerlingen gewoon door. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!