Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte schoolvloer

vloeistofdichte garagevloerDe vloer in een school moet er niet alleen netjes uit zien, maar moet bovendien van hoge kwaliteit zijn. Investeert u in een schoolvloer die niet van voldoende kwaliteit is, dan loopt u namelijk het risico dat u over een paar jaar weer in een nieuwe vloer moet investeren. Koopt u de tegels van Takens Bedrijfsvloeren, dan hoeft u hier zich geen zorgen om te maken. Deze tegels zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar brengen nog enkele andere voordelen met zich mee die in dit artikel beschreven worden. 
 

Neem contact met ons op
 

Vloeistofdichte tegels in school: slijtvast, geluiddempend en duurzaam

Steeds meer scholen kiezen voor het aanschaffen van tegels die vloeistofdicht zijn. Niet alleen omdat er geen water door deze tegels heen kan komen en er hierdoor veel problemen voorkomen kunnen worden, maar ook omdat de tegels slijtvast en geluiddempend zijn. Er komen niet snel krassen op de tegels, de tegels zorgen ervoor dat geluidsoverlast beperkt wordt binnen de school en gaan bovendien jaren mee. 

Ook als er dagelijks duizenden kinderen over de tegels lopen of als er regelmatig vloeistoffen over de tegels geknoeid worden, weet u zeker dat de tegels hier niet kapot van gaan. Dit maakt de schoolvloer ideaal voor scholen die mooie tegels in het gebouw willen, maar ook een vloer willen aanschaffen die wel tegen een stootje kan. 

Kies uw favoriete vloeistofdicht tegels bij Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren kan verschillende soorten vloeistofdichte tegels ontwikkelen voor uw schoolgebouw. Geef aan welke kleuren u mooi vindt voor uw nieuwe tegels, aan welke aanvullende eisen de tegels moeten voldoen en geef dit allemaal door aan Takens Bedrijfsvloeren. Wij gaan vervolgens aan de slag om de ideale schoolvloer voor u samen te stellen, die na uw goedkeuring zo snel mogelijk in uw schoolgebouw geplaatst wordt.

Wilt u meer weten over onze vloeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!