Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc vloeren in het onderwijs

vloeistofdichte schoolvloerEen vloeistofdichte vloer van pvc is een vloer van 1 centimeter dik die bestand is tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen. De tegels van de vloer hebben een formaat van 49 x 49 centimeter en zijn uitermate geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Zo is de vloer niet alleen ideaal voor bedrijven, maar ook voor scholen.
 

Neem contact met ons op

Vloeren voor scholen en onderwijs

Een vloer die in een schoolgebouw gebruikt wordt, moet bestand zijn tegen diverse vormen van schade. Zo moet de vloer niet alleen sterk en geluidsdempend zijn, maar moet een vloer in een schoolgebouw ook tegen diverse soorten vlekken kunnen. Denk hierbij aan vlekken van etensresten en dranken, maar ook zeker een vlekken van chemische middeltjes die bijvoorbeeld in het scheikundelokaal gebruikt worden. Schaft u een vloeistofdichte pvc vloer aan voor uw school, dan weet u zeker dat de vloer bestand is tegen alle mogelijke vlekken die kinderen kunnen veroorzaken.

Verschillende kleuren

Een vloeistofdichte pvc vloer is leverbaar in verschillende kleuren, waaronder de kleuren zwart, grijs, antraciet, blauw, bruin en rood. De lasveters van de vloer zijn beschikbaar in de kleuren rood, blauw, geel, groengrijs, zwart en antraciet. Schaft u een pvc vloer aan voor uw schoolgebouw, dan kunt u de vloer precies laten aansluiten op de rest van het interieur.

Voordelen voor de school

Het aanschaffen van een vloeistofdichte pvc vloer brengt diverse voordelen met zich mee voor de school. De belangrijkste voordelen van een vloeistofdichte pvc vloer voor de school, zijn de volgende:

Wilt u van deze voordelen profiteren? Schaf dan een vloeistofdichte vloer van pvc aan voor uw schoolgebouw en investeer slim in de toekomst. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!