Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc schoolvloeren

vloeistofdichte schoolvloer

De vloeren binnen een school krijgen het aardig te verduren tijdens een schooldag. Zo kan er in het in het handvaardigheid- en scheikundelokaal vloeistof over de vloer gaan en kan er ook in de aula en de congiërgeruimte van alles gemorst worden. Maar ook moeten schoolvloeren slijtvast zijn, want alleen al door met banken en stoelen te schuiven kunnen ze flink beschadigen. En een zachte antislip ondergrond is vooral bij jongere kinderen geen overbodige luxe. Takens Bedrijfsvloeren legt vloeistofdichte pvc schoolvloeren in allerlei onderwijsinstellingen. 

 

Neem contact met ons op

Een schoolvloer die past bij uw onderwijsinstelling

Door de stijlvolle afwerking en de hoge kwaliteit van onze vloeistofdichte pvc-vloeren zijn ze uitermate geschikt voor het gebruik in scholen. Ze zijn zeer slijtvast, onderhoudsarm en beschikbaar in diverse kleuren. Zo kan er gekozen worden voor vrolijk blauw of rood in een basisschool, of wat serieuzer grijs, antraciet, zwart of bruin in een middelbare school of universiteit. De waterdichte vloeren zorgen ervoor dat er nooit schoonmaakmiddelen, water of andere stoffen in kunnen dringen. 

Vloeren die veiligheid op school bieden

Met de pvc schoolvloeren van Takens Bedrijfsvloeren creëert u een veilige en comfortabele omgeving voor leerlingen, studenten, docenten en ondersteunend personeel. Vooral jonge kinderen rennen soms op de gangen, ook wanneer dat volgens de schoolregels niet mag. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje en met onze antislip vloeren voorkomt u een lelijke val. Bovendien ziet uw onderwijsinstelling er fris en toegankelijk uit met een schone en slijtvaste vloer. 

Kies voor een duurzame onderwijsvloer

 Met Takens Bedrijfsvloeren kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke schoolvloer. De pvc-vloeren zijn namelijk geproduceerd uit gerecycled materiaal en volgens het Cradle to Cradle principe. Hierbij kan eventueel restafval gewoon worden verwerkt in de volgende partij tegels. Neem voor meer informatie over onze vloeren contact met ons op. Wij voorzien uw school binnenkort graag van vloeistofdichte, slijtvaste en antislip pvc vloeren.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!