Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Schoolvloeren van pvc tegels

vloeistofdichte schoolvloerVloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Moet u een nieuwe vloer voor uw school aanschaffen, dan zijn er vele verschillende vloeren waar u uit kunt kiezen. Sommige vloeren zijn uitermate geschikt voor schoolgebouwen, terwijl andere vloeren minder goed bestand zijn tegen de rennende kinderen, de vieze schoenen en de viezigheden die op de vloer terecht komen. Zoekt u een aantrekkelijk geprijsde vloer die u vele jaren kunt gebruiken in uw schoolgebouw? Dan is de vloeistofdichte schoolvloer van pvc tegels iets voor u.

Neem contact met ons op
 

Vloeren voor scholen en onderwijs

Een vloer die in een school wordt gebruikt, moet extra sterk zijn om jaren mee te kunnen gaan. Zo lopen (of rennen) er niet alleen honderden kinderen over de vloer op een dag, maar moet de vloer ook bestand zijn tegen vieze schoenen en etenswaren, vloeistoffen of andere materialen die op de vloer vallen. Omdat een schoolvloer van pvc extra sterk en slijtvast is, is deze vloer uitermate geschikt om in schoolgebouwen te leggen. De vloer ziet er namelijk niet alleen goed uit in het eerste jaar na het leggen van de vloer, maar blijft er goed uit zien.

Verschillende kleuren

Bij het aanschaffen van een schoolvloer van pvc tegels kunt u kiezen welke kleur de tegels moeten worden en welke kleur de lasdraden van de vloer moeten worden. De tegels kunt u bijvoorbeeld de kleur zwart, bruin, grijs, antraciet of blauw geven, terwijl u de lasdraden subtiel kunt kleuren in het zwart, grijs, antraciet of juist opvallend kunt kleuren in het blauw, rood, geel of groengrijs.

Voordelen voor de school

Steeds meer scholen investeren in een schoolvloer van pvc tegels en dit is niet voor niets. Investeert u in deze vloer, dan profiteert u namelijk van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van de vloer, zijn:

Advies over uw schoolvloer

Wilt u vrijblijvend advies over uw schoolvloer, wij komen graag langs en adviseren u wat de beste oplossing is. Neem contact met ons op en maak een afspraak.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!