Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Schoolvloer

vloeistofdichte garagevloerEen vloer die in een school gelegd wordt, moet van uitstekende kwaliteit zijn. Niet alleen omdat de tegels dagelijks veel te verduren hebben, maar ook omdat de tegels in een schoolgebouw aan specifieke eisen moeten voldoen. Zo moeten de tegels niet alleen slijtvast en hygiënisch zijn, maar ook geluiddempend voor zo min mogelijk geluidsoverlast. Zoekt u nieuwe tegels voor uw school en wilt u in de beste tegels investeren? Schaf dan een vloeistofdichte vloer aan bij Takens Bedrijfsvloeren. 
 

Neem contact met ons op
 

De schoolvloer van Takens Bedrijfsvloeren: duurzaam, hygiënisch en hoogwaardig

Takens Bedrijfsvloeren is gespecialiseerd in het produceren van tegels die vloeistofdicht zijn, ook voor scholen. Vloeistofdichte tegels voorkomen niet alleen dat er schade ontstaat door vloeistoffen als water en schoonmaakmiddelen, maar zijn bovendien slijtvast en geluiddempend. U profiteert van de beste hygiëne in het schoolgebouw, maar ook van tegels die er altijd netjes uit zien en weinig geluid doorlaten. En omdat de tegels ook honderd procent antislip zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over uitglijders onder kinderen of uw personeel als de tegels een keer nat zijn. Bij Takens Bedrijfsvloeren investeert u in tegels van hoge kwaliteit, die jaren mee gaan en voor iedereen veilig zijn. 

Schaf uw eigen vloeistofdichte tegels aan bij Takens Bedrijfsvloeren

Bent u overtuigd van de vele voordelen van vloeistofdicht tegels in uw schoolgebouw? Maak dan een afspraak met Takens Bedrijfsvloeren en ontdek de mogelijkheden van de vloeistofdichte tegels. Kies uw favoriete tegels in uw gewenste kleur, laat de tegels direct produceren en maak een afspraak voor het leggen van de tegels. Bijkomend voordeel: omdat het leggen van de tegels zo snel gaat, heeft u zo min mogelijk overlast bij het vervangen van uw oude vloer.

Meer weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te laten beantwoorden.

 

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!