Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC vloer voor scholen

vloeistofdichte schoolvloerVloeren in scholen hebben het zwaar te verduren. Daarom is het niet vreemd dat er zware eisen aan worden gesteld: ze moeten sterk en duurzaam zijn, geluidsdempend, niet te glad en eenvoudig schoon te maken. PVC vloeren voldoen aan deze eisen. De beste keus voor een school is een vloeistofdichte pvc vloer.
 

Neem contact met ons op

Vloeren voor scholen en onderwijs

Net als de rest van de inrichting moet ook de vloer in een school geschikt zijn voor het onderwijs dat er gegeven wordt. In ieder geval moet hij geluidsdempend zijn, zodat de leraar voor de klas goed te verstaan is. Daarnaast is het belangrijk dat de vloer hygiënisch is en goed schoon te houden. Ook veiligheid speelt natuurlijk een grote rol. Ook als het buiten regent en leerlingen met natte schoenen door het gebouw rennen moet de vloer voldoende antislip eigenschappen hebben om ongelukken te voorkomen. Daarom is de keuze voor een duurzame en vloeistofdichte vloer van PVC tegels een verantwoorde.

Verschillende kleuren

Behalve de eisen voor veiligheid en duurzaamheid wil het oog natuurlijk ook wat. Als de uitstraling van de school modern en fris is, bevordert dat de beleving van de leerlingen. PVC tegels zijn in verschillende moderne kleuren verkrijgbaar, die probleemloos gecombineerd kunnen worden dankzij de mogelijkheid om ook de lassen tussen de tegels in kleur aan te brengen.

Voordelen voor de school

Het mag duidelijk zijn dat PVC vloeren voor scholen heel wat voordelen bieden. Dat ze sterk en duurzaam zijn is economisch gunstig. Functionele aspecten zoals de antislip eigenschappen, de vloeistofdichtheid en de demping van het geluid maken de keus voor een PVC vloer ook praktisch verstandig. Daarnaast zijn PVC vloeren ook nog eens milieuvriendelijk. Ze worden namelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Kortom, een modern, economisch verantwoord, praktisch en milieubewust product.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!