Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC schoolvloer

PVC schoolvloerEen hoogwaardige vloer in een schoolgebouw moet aan diverse belangrijke eisen voldoen. Zo moet de vloer er niet alleen mooi en netjes uit zien, maar moet de vloer bovendien gemakkelijk te reinigen zijn, een geluiddempend effect hebben en jarenlang mee kunnen gaan zonder enige krassen of andere beschadigingen te vertonen. Bent u op zoek naar een nieuwe schoolvloer, maar kunt u geen vloer vinden die aan al uw eisen voldoet? Verdiep u dan eens in de kenmerken van de PVC schoolvloer van Takens Bedrijfsvloeren. 
 

Neem contact met ons op
 

De kenmerken van de PVC schoolvloer

De PVC schoolvloer van Takens Bedrijfsvloeren wordt gemaakt van sterke, hoogwaardige en duurzame PVC tegels. Deze tegels zijn niet alleen vloeistofdicht, maar bovendien volledig antislip (ook met een laagje water op de vloer!), slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Daar komt nog bij dat de vloer speciaal ontwikkeld is om verschillende soorten geluid optimaal te dempen, zodat u geen last heeft van elkaar in het schoolgebouw. Zit u bijvoorbeeld op de begane grond van het schoolgebouw, dan hoort u door de geluiddempende tegels helemaal niets van de klas die boven u zit op de eerste verdieping.

Kiest u ervoor om PVC vloertegels in uw schoolgebouw te laten leggen, dan hoeft u het gebouw niet lang te sluiten voor dit project. De tegels van Takens Bedrijfsvloeren worden namelijk in een mum van tijd gelegd, ook als het om een groot schoolgebouw gaat. Laat de tegels leggen in het weekend of in een korte vakantie en de kinderen hebben nergens last van. 

Vragen? Neem contact op met Takens Bedrijfsvloeren

Heeft u vragen over de vloeistofdichte tegels van Takens Bedrijfsvloeren? Neem dan contact op met dit bedrijf en stel deze vloerexpert al uw vragen over de hoogwaardige en duurzame PVC vloertegels voor in uw schoolgebouw.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!