Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Onderhoudsvrije vloer voor scholen

vloeistofdichte schoolvloerHet onderhouden van een schoolgebouw is belangrijk, maar kost helaas veel tijd en geld. Wilt u tijd en geld besparen op het onderhoud van uw schoolgebouw? Dan wordt aangeraden een onderhoudsvrije vloer aan te schaffen. Investeert u in een onderhoudsvrije vloer, dan hoeft u zich namelijk helemaal niet bezig te houden met het onderhoud van uw vloeren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook veel geld.
De beste onderhoudsvrije vloer voor scholen is de vloeistofdichte vloer van pvc tegels. Deze vloer is niet alleen erg sterk, maar ook bestand tegen verschillende schadelijke vloeistoffen en slijtvast.

Neem contact met ons op
 

Vloeren voor scholen en onderwijs

Als u in een nieuwe vloer investeert voor uw schoolgebouw, wilt u natuurlijk dat u jaren plezier kunt hebben van uw investering. Schaft u een vloeistofdichte pvc vloer aan, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur van de vloer. De vloer blijft namelijk niet alleen mooi zonder enig onderhoud, maar gaat onderhoudsvrij vele tientallen jaren mee.

Verschillende kleuren

De tegels van de vloeistofdichte pvc vloer zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder de kleuren zwart, bruin en antraciet. Daarnaast kunt u niet alleen zelf bepalen welke kleur de tegels moeten krijgen, maar ook welke kleur de lasdraden van de vloer moeten worden. U kunt kiezen voor lasdraden in toegankelijke kleuren als zwart en grijs, maar ook in opvallende lasdraden in kleuren als geel, blauw en rood.

Voordelen voor de school

Een vloeistofdichte pvc vloer is niet alleen onderhoudsvrij, maar ook sterk, slijtvast, hygiënisch en geluidsdempend. Enkele andere voordelen waar u van profiteert als u de vloer aanschaft voor uw school, zijn de volgende:

Meer weten over de vloeistofdichte pvc vloer als onderhoudsvrije vloer voor scholen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!