Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Kunststofvloer voor scholen en kinderdagverblijven

vloeistofdichte schoolvloerAls u gaat investeren in een nieuwe vloer voor een school of kinderdagverblijf, wilt u uiteraard wel dat uw investering goed uitpakt. Dit betekent niet alleen dat de vloer er mooi uit ziet direct na het leggen, maar dat de vloer er vele jaren goed uit blijft zien. Kiest u voor de aanschaf van een praktische kunststofvloer voor scholen en kinderdagverblijven, dan weet u zeker dat u in een vloer investeert die nu en in de toekomst aantrekkelijk oogt.

Neem contact met ons op
 

Vloeren voor scholen en het onderwijs

Vloeren die in het onderwijs en in de kinderopvang gebruikt worden, moeten goed tegen een krasje kunnen. Niet alleen omdat er dagelijks vele honderden mensen over de vloer lopen, maar ook zeker omdat de vloer door toedoen van de kinderen kan beschadigen. Investeert u in een kunststofvloer, dan haalt u een sterke en slijtvaste vloer in huis. Dit betekent dat de vloer niet zomaar kan beschadigen door het schuiven van meubels, stoten en mensen die er overheen lopen, maar ook niet door het laten vallen van vloeistoffen.

Verschillende kleuren

Bij het aanschaffen van een kunststofvloer voor uw school of kinderopvang, kunt u uit diverse kleuren kiezen. De tegels van de vloer zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, antraciet, bruin, blauw en rood, terwijl de lasveters van de vloer verkrijgbaar zijn in de kleuren rood, blauw, geel, groengrijs, antraciet en zwart. U kunt niet alleen kiezen welke kleur de tegels moeten krijgen, maar kan de gehele uitstraling van de vloer zelf bepalen.

Voordelen voor de school

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het aanschaffen van een kunststofvloer voor scholen en kinderdagverblijven, namelijk:

Wilt u van deze voordelen profiteren? Investeer dan in een kunststofvloer voor uw school of kinderopvang. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!