Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Kunststof vloer voor scholen

vloeistofdichte schoolvloerScholen of onderwijsinstituten worden intensief gebruikt en de inrichting is hier dan ook op afgestemd. Erg belangrijk is de keuze van de vloer. Deze moet niet alleen slijtvast zijn en een lange levensduur hebben, ook is het belangrijk dat de vloer vloeistofdicht is. Dit verhoogt niet alleen de hygiëne maar ook de veiligheid. Daarnaast wordt er ook steeds vaker naar de uitstraling gekeken. De vloer moet goed passen bij de uitstraling van het interieur.

Neem contact met ons op
 

Vloeren voor scholen en onderwijs

De vloeistofdichte vloer is bij uitstek geschikt voor scholen en alle vormen van onderwijs. Of het nu om een basisschool, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs of universiteit gaat: de vloer moet lang mee gaan. Dit is belangrijk, want het leggen van een vloer is niet iets dat u ieder jaar even laat doen. De vloeistofdichte vloer is een investering voor de toekomst. Niet alleen door de hoge slijtvastheid en het feit dat hij sterk en duurzaam is, ook door de kostenbesparing op het gebied van onderhoud. Want deze vloeren vergen namelijk weinig onderhoud en zijn eenvoudig schoon te maken.

Verschillende kleuren

Elke school heeft een eigen uitstraling. Het is daarom het mooist dat u voor een kleur vloer kiest die hier goed bij aansluit. De vloeistofdichte vloer is dan ook in iedere school toepasbaar door de ruime keuze uit verschillende kleuren. Zwart, grijs en antraciet zijn veel gekozen kleuren, maar ook blauw, bruin en rood. Ook andere kleuren kunnen op aanvraag geproduceerd worden. De lasveters kunnen in dezelfde of in een afwijkende kleur gebruikt worden.

Voordelen voor de school

Een vloeistofdichte vloer brengt vele voordelen met zich mee. Zo is de vloer geluiddempend en brandwerend. Bovendien is deze vloer ook nog eens antislip. Aan de veiligheid wordt dus goed gedacht. Dat mag ook wel, want in een school lopen heel wat leerlingen en leraren rond. Daarnaast is de vloer duurzaam en milieuvriendelijk. De hoogwaardige recycling PVC vloer is dus voor iedere school geschikt. Wilt u meer informatie over de vloeistofdichte vloeren? Neem dan gerust contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!