Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc industrievloer vloeistofdichte horecavloer

Als u in een nieuwe vloer gaat investeren, wilt u uiteraard wel een kwalitatief  hoogwaardige vloerbedekking met een lange levensduur aanschaffen. Investeert u in de vloeistofdichte pvc industrievloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat u jaren plezier heeft van uw investering. Onze industrievloer is namelijk van uitstekende kwaliteit en gaat gegarandeerd vele jaren mee.
 

Neem contact met ons op 
 

De voordelen van deze industrievloer 

Steeds meer ondernemers kloppen bij ons aan om een vloeistofdichte pvc industrievloer te laten leggen. Dit is niet voor niets, want deze vloer heeft diverse aantrekkelijke pluspunten. Het eerste voordeel van onze industrievloer, is het feit dat de vloerbedekking slijtvast is. Ook als u iedere dag met zware voertuigen over de vloerbedekking rijdt, ziet u hier niets van. Daarnaast is onze industrievloer onderhoudsvriendelijk. Ook met weinig onderhoud kunt u de bedrijfsvloer op en top schoon houden. 
 
Tot slot kunt u de industrievloer geheel naar wens laten leggen. U kunt bijvoorbeeld zelf een kleur voor de vloerbedekking kiezen, die helemaal bij de kleuren van uw huisstijl past. Dit maakt onze bedrijfsvloer niet alleen praktisch, maar ook mooi in uw bedrijfspand. Een industrievloer van Takens Bedrijfsvloeren heeft altijd een representatieve uitstraling. 

Takens Bedrijfsvloeren: uw ervaren vloerexpert 

Takens Bedrijfsvloeren is al jaren actief in het vak en heeft al vele ondernemers blij gemaakt met een hoogwaardige bedrijfsvloer. Wilt u zeker weten dat uw nieuwe bedrijfsvloer door een echte expert verkocht én gelegd wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Wilt u meer weten over onze unieke bedrijfsvloeren? Neem dan contact met ons op.  


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!