Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

De specialist in vloeistofdichte bedrijfsvloeren en industrievloeren

vloeistofdichte horecavloerDe redenen om te kiezen voor een vloeistofdichte vloer kunnen divers zijn. De meest voorkomende is dat er geen chemicaliën door de vloer kunnen lekken die op die manier in het oppervlaktewater kunnen komen. Denk aan minerale olieproducten en zuren die in vrijwel elke werkplaats gebruikt worden. Andere belangrijke redenen zijn de hygiëne en antislip functie. Een dekvloer die vloeistoffen kan absorberen is een ideale voedingsbodem voor bacteriën die zich een kweekbodem gaan vormen. Hierdoor kan de vloer glad worden waardoor ze een risico voor de veiligheid met zich meebrengt. Met name in ruimten waar met machines gewerkt wordt, zich zieke mensen bevinden en bedrijfskeukens is dat zeer ongewenst. Toepassingen waarin vloeistofbestendige vloeren veel gebruikt worden zijn:

 

Neem contact met ons op

 

Specialist in vloeren voor bedrijven

Elke dag leggen wij vloeren voor bedrijven. Onze specialiteit is breed, het gaat hier om vloeistfdichte vloeren voor scholen, werkplaatsen, garages, horeca en industrie. Omdat wij specialist zijn weten wij de juiste vloer in elk bedrijfspand te realiseren. Onze klanten weten ons te waarderen en wij krijgen dan ook een hoger score op onze service en kwaliteit.

Voordelen vloeistofdichte vloer

In grote fabriekshallen zien we als vloeistofdichte antislip vloer het vaakst gietvloeren. Het nadeel hiervan is dat om deze aan te leggen de gehele ruimte leeg moet en ze een droogtijd kent. Als werkplaatsvloer, vloer in een garage of opslagruimte zijn pvc tegels van gerecycled kunststof veel eenvoudiger te leggen, hoeft de ruimte niet ontruimd te worden en is de vloer direct klaar voor gebruik. Andere voordelen van een pvc vloer zijn:

Materiaalgegevens pvc tegels

De van hoogwaardig gerecyclede kunststof vloertegels hebben een dikte van een centimeter en worden met een watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. De tegels zelf hebben een afmeting van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, grijs, antraciet, blauw, bruin en rood. Door met een lasveter de tegels thermisch en chemisch met elkaar te verbinden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking. De lasveters zijn verkrijgbaar in rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart. Het verbinden van de naden kent geen droogtijd. Hierdoor is de werkplaatsvloer direct klaar voor gebruik. Bij beschadigingen is de vloer eenvoudig te repareren, zonder dat er grote stukken weggestoken hoeven te worden zoals bij andere vloeistofdichte vloeren wel het geval is.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!