Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer industrie en bedrijven

vloeistofdichte garagevloerDe inrichting van het bedrijf is vaak een lastige keus. Er kan gekozen worden voor de bedrijfskleuren, maar ook moet er rekening gehouden worden met de uitstraling, veiligheid en comfort. Iedere onderneming heeft zijn eigen voorkeuren en wensen, maar een goede bedrijfsvloer is onmisbaar. Voor tal van bedrijven hebben wij de beste vloer, voor scholen, werkplaatsen, garages, horeca en industrie. Wij hebben voor alle soorten bedrijven de oplossing, een vloeistofdichte vloer.
 
Vraag ons naar de mogelijkheden
 

Vloeistofdichte vloer voor industrie en bedrijven

Vaak wordt er niet goed nagedacht over de vloerbedekking. Soms laat men de oude vloerbedekking liggen of gooit er een goedkoop alternatief overheen. Zonde, want met een beetje investering kan er een vloer worden aangelegd die niet alleen meer comfort en veiligheid biedt, maar ook nog eens voor een kostenbesparing zorgt.
 

De antislip werkvloer

De werkgever is verplicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Dit kan bereikt worden door veilige apparatuur aan te schaffen en te zorgen voor goede instructies. Maar de bedrijfsvloer speelt hier ook een grote rol in. Valpartijen worden vaak veroorzaakt door gladheid op de vloer, zoals drank of vet. Vooral in de horeca, in garages en werkplaatsen zien we dit terug. Een antislip vloer verhoogt de veiligheid. Niet alleen voor de werknemers, maar ook voor klanten of gasten.
 

Gemakkelijk schoon te maken

Een kantoor, winkel of bedrijfsruimte wordt snel vies door regelmatig gebruik. Dit kan niet alleen om binnengelopen vuil, vocht en vet gaan, maar ook om vuil dat afkomstig is van werkzaamheden zoals olie, vet, etenswaren, verf of andere stoffen. Hygiëne is belangrijk, om welk bedrijf het ook gaat. Regelmatig schoonmaken is dan ook een vereiste en dit moet snel en eenvoudig gaan. De vloeistofdichte vloer van pvc zorgt er niet alleen voor dat vuil overal tussen gaat zitten, maar ook snel op te vegen of te dweilen is. Ook een schoonmaakmachine gaat er moeiteloos overheen.
 

Geschikt voor elke bedrijfsvloer

Door de ruime keuze uit verschillende kleuren én lasveters zijn er verrassende combinaties te maken. Zo ontstaat er een comfortabele en representatieve pvc vloer. De vloer is volledig vloeistof dicht en brandwerend. Doordat de vloer snel gelegd is en direct te belopen, is deze zeer geschikt voor bedrijven, scholen en de horeca. Uiteraard is de vloer warmte-isolerend en voelt warm aan. Door de hoge slijtvastheid is deze vloer een goede investering voor de toekomst.

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!