Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Waaraan moet een HACCP vloer voldoen? 


Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Dan raden wij u aan om in een HACCP vloer te investeren. Dit is een vloer die voor honderd procent aan de HACCP regelgeving - ook wel de hygiënecode genoemd - moet voldoen. Deze innovatieve vloer is niet alleen hygiënisch, maar ook vloeistofdicht, antislip, slijtvast, milieuvriendelijk, brandvertragend en onderhoudsvriendelijk. Een vloer die aan de HACCP richtlijnen voldoet, vormt in feite de basis voor een veilige werkruimte. Het is een fundament voor een veilig en goedlopend bedrijf. 

 

Neem contact op

 

De voordelen van een HACCP vloer 

Vloeistofdichte keukenvloer

 

Takens Bedrijfsvloeren heeft een unieke vloer ontwikkeld die aan de strenge HACCP richtlijnen voldoet. Het gaat om de innovatieve vloer van PVC kliktegels, ofwel tegels van polyvinylchloride. De PVC kliktegels van Takens Bedrijfsvloeren voldoen niet alleen aan de strenge HACCP richtlijnen, maar zijn bovendien duurzaam, slijtvast en volledig antislip.

U heeft jaren plezier van deze tegels, ook als u uw vloer zeer intensief gebruikt. 

Een vloer met vele toepassingen 


Onze HACCP kliktegel vloer kent vele toepassingen. Door de jaren heen hebben we deze unieke vloer al bij vele tevreden klanten mogen leggen. Denk hierbij aan horecabedrijven, maar ook aan garages, werkplaatsen, scholen, fitnessruimtes, magazijnen en winkels. Wat voor bedrijf u ook runt: onze kliktegel vloer past perfect in uw bedrijfspand. Niet alleen nu, maar over vele jaren nog steeds. 

PVC kliktegels laten leggen 


Wilt u PVC kliktegels in uw bedrijfspand laten leggen? Dan hoeft u alleen aan te geven welke kliktegels u het mooist vindt. Wij zorgen ervoor dat deze tegels in uw bedrijfspand gelegd worden, uiteraard op hoog niveau. En wilt u meer weten over onze unieke vloer voor u uw HACCP kliktegels bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 085-8881598 of via e-mail info@takensbedrijfsvloeren.nl

Wij beantwoorden uw vragen graag.

 

Vraag direct een offerte op


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!