Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeren voor in de horeca

Vloeistofdichte keukenvloerHeeft u een horecabedrijf, zoals een snackbar of hotel? Dan wilt u natuurlijk dat de werkomgeving veilig blijft. Dit kan met een speciale antislip vloer voor in de horeca. Hiervoor bent u bij Takens Bedrijfsvloeren helemaal op de juiste plek. Wij leveren speciale vloeistofdichte vloeren voor in de horeca. Hiermee creëert u een veilige werkplek, ook als er op de vloer gemorst wordt. 

 

Neem contact met ons op

 

Ontdek onze hoogwaardige kwaliteit

Het is natuurlijk belangrijk dat de keukenvloer van uw horecagelegenheid schoon en droog blijft. Een vloeistofdichte vloer neemt het vocht op en blijft altijd droog. Hiermee blijft de keuken dus schoon. Bij ons vindt u enkel vloeistofdichte vloeren van een hoogwaardige kwaliteit. Het grote voordeel is, dat deze antislip zijn. Hierdoor worden ze dus niet glad en zijn ze zeer geschikt voor hotels, een restaurant of snackbar. 

 

Een oplossing voor elke horecagelegenheid

De afgelopen jaren hebben wij bij tientallen horecabedrijven vloeistofdichte vloeren gelegd. Wij zijn dan ook dé specialist op het gebied van vloeren voor in de horeca. Voor elke horecagelegenheid bieden wij de beste oplossing. Het maakt niet uit of het hierbij nu gaat om meerdere hotels, een snackbar of een restaurant: wij leggen altijd een duurzame vloer van kwaliteit. Wij beschikken over een ruim assortiment en bieden u tal van kleurmogelijkheden. Zowel de tegels als de naden zijn in verschillende kleuren leverbaar.

 

Interesse in onze horecavloeren?

Heeft u interesse in onze vloeren? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor een advies op maat. Als u een vloeistofdichte horecavloer bij ons aanschaft, dan krijgt u hier een garantie van drie jaar op. Verder bieden wij u de mogelijkheid voor een jaarlijkse inspectie. Hierbij wordt uw keukenvloer volledig gecontroleerd en eventueel gerepareerd.

Als servicegericht bedrijf zorgen wij niet alleen voor de levering, maar zijn wij ook in staat om de vloer voor u te leggen. Bij ons bent u dan ook altijd verzekerd van een prachtig en duurzaam resultaat.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!