Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer horeca

Vloeistofdichte keukenvloerDe horeca is altijd druk. Er wordt hard gewerkt en het is dan ook belangrijk dat dit goed en veilig gedaan kan worden. Juist binnen de branche wordt de vloer snel besmeurd met vetten, etensresten en vloeistoffen. Slipgevaar is dan ook iets dat we veel tegenkomen, zoals de keuken, het restaurant of de bar. Ook speelt hygiëne binnen dit vak een grote rol. Daarom is een vloeistofdichte vloer de beste oplossing.

 

Neem contact met ons op

 

Vloeistofdichte vloer voor een betere hygiëne

Hygiëne is een grote vereiste voor wie binnen deze branche werkt. Voeding en dranken moeten op een hygiënische en verantwoorde manier worden klaargemaakt. De keuken of de werkruimte moet altijd vrij zijn van etensresten, vetten en andere viezigheid. Slechte schoonmaakgewoonten zorgen voor schimmels en bacteriën. Dit komt de gezondheid van de gasten niet ten goede. Vaak zien we slechte vloeren met kapotte tegeltjes of ontbrekende voegen. Dit vormt vaak een bron van micro-organismen die zich hier snel vermenigvuldigen en verspreiden. Een vloeistofdichte vloer voorkomt dit probleem. Doordat de naden thermisch en chemisch gelast worden, ontstaat er een 100% waterdichte vloer, ideaal als horecavloer dus!

Antislip horecavloer van pvc

Niet alleen hygiëne speelt binnen de horeca een rol, ook veiligheid op de werkvloer is erg belangrijk. Dit is zelfs een vereiste en de werkgever moet ervoor zorgen dat werknemers veilig kunnen werken. De sterke, slijtvaste en veerkrachtige vloeistofdichte antislip vloer bestaat uit een stevig pvc dat zeer geschikt is voor de keuken, de spoelkeuken, restaurant, café, slagerij, buffet of bakkerij. Ook binnen de levensmiddelenindustrie of drankenindustrie is deze vloer een veilige oplossing.

Verschillende kleuren

Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur of de bedrijfskleuren kan er gekozen worden uit onder andere de kleuren zwart, lichtgrijs, antraciet, rood, blauw, geel of groen. De tegels zijn 49 x 40 cm en worden middels lasveters aan elkaar gelast. Door te kiezen voor een andere kleur lasveter kan een speciaal effect bereikt worden. Zo kan de vloer geheel aan het interieur aangepast worden of juist extra opvallen. Er ontstaat zo een tegeleffect die een luxe uitstraling heeft maar volkomen slijtvast en geluiddempend is. Bovendien voelt de vloer warmer aan en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is deze horecavloer ook nog eens brandvertragend en bestand tegen chemicaliën en olies, extra veiligheid dus.

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!