Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren horeca Noord-Holland

Vloeistofdichte slagerijvloerDe vloer van een horecaonderneming heeft veel te verduren. Er lopen niet alleen veel mensen overheen, maar er wordt ook regelmatig eten en drinken op de vloer geknoeid. Gaat u investeren in een nieuwe vloer voor uw horecaonderneming? Dan is het belangrijk om in een vloer te investeren die van voldoende kwaliteit is om langer mee te gaan, zoals een vloeistofdichte vloer. Een vloeistofdichte vloer is een vloer die speciaal ontwikkeld is om geen enkele vloeistof door te laten. Dit betekent dat u van alles kunt laten vallen op de tegels, maar dat er niets doorheen komt en de tegels niet kunnen beschadigen.

 

Neem contact met ons op

 

De voordelen van een vloeistofdichte vloer

Veel bedrijven in de horeca kiezen ervoor een vloeistofdichte vloer aan te schaffen en dit is niet voor niets. Investeert u in een vloer die geen vloeistoffen door kan laten voor uw horecabedrijf in Noord-Holland, dan profiteert u van de volgende voordelen:

En omdat u niet eens veel hoeft te investeren in uw vloeistofdichte vloer voor in de horeca, profiteert u van bovenstaande voordelen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Vloeistofdichte vloer de ideale horeca vloer

Een vloeistofdichte vloer is de ideale horeca vloer in alle opzichten:

Takens Bedrijfsvloeren: uw vloeren expert in Noord-Holland

Takens Bedrijfsvloeren is officieel verkoper van kwalitatief hoogwaardige vloeren voor de horeca en voor andere branches. Wilt u een nieuwe vloer aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs en deze vloer bovendien direct laten leggen? Dan kunt u bij Takens Bedrijfsvloeren terecht. Bijkomend voordeel: Takens Bedrijfsvloeren legt uw vloer erg snel, zodat uw hotel, restaurant, keuken of café nooit lang hoeft te sluiten voor het leggen van de nieuwe vloer.

Meer weten over de vloeistofdicht vloeren van Takens Bedrijfsvloeren voor in de horeca in Noord-Holland? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!