Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren horeca Groningen

Horeca vloerenEen vloer gaat vele jaren mee, maar op een bepaald moment is het tijd om de huidige vloer in uw hotel, restaurant of café te vervangen. Dit is bijvoorbeeld belangrijk als de vloer een gevaar vormt voor de mensen die er overheen lopen (bijvoorbeeld door ongelijkheden, scheuren, etcetera), maar ook als de vloer er niet meer netjes uit ziet. Is uw vloer aan vervanging toe en zoekt u de beste vloer voor uw horeca bedrijf? Investeer dan in een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren.
 

Neem contact met ons op

 

De vloeistofdichte vloer: ideaal voor de horeca in Groningen

Vloeistofdichte vloeren zijn vloeren die geen vloeistoffen door kunnen laten en bovendien erg sterk en slijtvast zijn. De vloeren worden vaak gebruikt in panden van bedrijven, maar ook in scholen en andere instellingen. Daarnaast zijn de vloeren erg populair onder horecaondernemers en dit is niet voor niets. Dat deze vloeren ideaal zijn voor bedrijven in de horeca, heeft te maken met de volgende feiten:

Daar komt nog bij dat de vloer verkrijgbaar is in diverse stijlen en ontwerpen, zodat u eenvoudig een vloer aan kunt schaffen die bij de huisstijl van uw horeca bedrijf in Groningen past.
 

Kleuren van een horeca vloer

Er zijn tal van kleuren mogelijk met de vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren, kijk eens op de specifieke pagina hiervoor.
 

Overtuigd van de voordelen? Bestel uw vloer bij Takens Bedrijfsvloeren

Bent u overtuigd van het feit dat de vloeistofdichte vloer het beste bij uw hotel, restaurant of café in Groningen past? Dan kunt u deze vloer aanschaffen, laten ontwerpen, laten produceren en laten plaatsen in uw bedrijf in Groningen door Takens Bedrijfsvloeren.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!