Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren horeca Gelderland


Vloeistofdichte keukenvloerEen keuken vloer die in hotels, restaurants en cafés gebruikt wordt, moet aan hele andere eisen voldoen dan een vloer die bijvoorbeeld in een winkel, in een woning of in een school gelegd wordt. Zo is het in de horeca erg belangrijk dat een vloer lang mee gaat en slijtvast is, maar ook dat een vloer altijd antislip is en op deze manier altijd veilig is om te betreden. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer die uitermate geschikt is voor in de horeca? Dan kunt u een vloeistofdichte vloer aanschaffen voor uw horecagelegenheid in Gelderland.

 

Neem contact met ons op

 

De kenmerken van een vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer bestaat uit speciale tegels die geen vloeistoffen door kunnen laten. Laat u een drankje of eten over de vloer vallen, dan kan de vloer hierdoor niet beschadigen en is het eenvoudig schoon te maken. Zelfs als u chemische schoonmaakmiddelen of andere producten over de tegels laat vallen, gebeurt er niets met de vloer. Verder is de vloer niet alleen vloeistofdicht, maar ook gemakkelijk te onderhouden, volledig slijtvast (ideaal voor drukke horecagelegenheden!) en volledig antislip. Zelfs als de vloer nat is, bijvoorbeeld door geknoei in de keuken, is de vloer helemaal antislip en dus honderd procent veilig. Het is een duurzame vloer, die vele jaren mee gaat en er vele jaren mooi uit blijft zien.

Ideale horeca vloer

Veel mensen denken dat een vloeistofdichte vloer voornamelijk praktisch is en er dus onaantrekkelijk uit ziet, maar dit is zeker niet het geval. Net zoals bij andere vloeren het geval is, is ook deze vloer in verschillende kleuren en ontwerpen aan te schaffen. Zelfs als u specifieke eisen heeft voor uw vloeren en u een specifiek ontwerp voor uw vloer in de horeca wil, is deze vloer uitermate geschikt voor u. Daarom is onze vloer de ideale horeca vloer.

Takens Bedrijfsvloeren: voor uw vloeistofdichte vloer in Gelderland

Takens Bedrijfsvloeren is een vloeren expert die gespecialiseerd is in het verkopen en leggen van vloeistofdichte vloeren. De experts van Takens Bedrijfsvloeren helpen u graag de ideale vloer voor in de horeca te ontwerpen en te produceren, maar kunnen deze voor ook meteen voor u leggen in uw bedrijf in Gelderland. Meer informatie? Neem contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!