Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren horeca Eindhoven

Vloeistofdichte vloerDe meeste horecabedrijven hebben tegels of een parketvloer in hun keuken, hotel, restaurant of café liggen. Op zich zijn deze vloeren prima voor horeca bedrijven, maar het zijn zeker niet de beste vloeren die u als horecaondernemer aan kunt schaffen. Wilt u in de beste vloer investeren voor uw horecagelegenheid, zodat u hier jarenlang plezier van kunt hebben? Dan kunt u het beste investeren in een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren.

 

Neem contact met ons op

 

De vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren: een korte introductie

Een vloeistofdichte vloer is een vloer die speciaal ontwikkeld is om vloeistoffen als water, andere dranken en schoonmaakmiddelen onder geen enkel beding door te laten. De vloeren zijn slijtvast, antislip en duurzaam en daar komt nog bij dat de vloeren altijd naar wens van de klant vormgegeven kunnen worden. Ideaal voor in de horeca, maar ook populair bij scholen, bedrijven en andere instellingen.

In een vloeistofdichte vloer investeren: waarom?

Er zijn meerdere redenen om in en vloeistofdichte vloer voor uw horeca bedrijf te investeren, namelijk:

En omdat een vloeistofdichte vloer helemaal niet duur is, hoeft u niet veel geld te investeren om van bovenstaande voordelen te profiteren.

Takens Bedrijfsvloeren: een vloer voor alle horeca bedrijven in Eindhoven


Bent u overtuigd van de voordelen van een vloer die geen vloeistoffen door kan laten? Dan kunt u bij Takens Bedrijfsvloeren terecht om uw nieuwe vloer aan te schaffen. Takens bedrijfsvloeren helpt cafés, restaurants en hotels in Eindhoven de ideale vloer samen te stellen en deze vloer snel te leggen.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!