Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren horeca Amsterdam

Vloeistofdichte vloerEen vloer in een hotel, restaurant of café moet zeker tegen een stootje kunnen. Niet alleen omdat er dagelijks veel mensen over de vloer lopen, maar ook omdat de vloer eenvoudig kan beschadigen door zware karren die over de vloer heen rijden, vloeistoffen die op de vloer geknoeid worden of bepaalde schadelijke chemicaliën. Bent u op zoek naar een vloer die wel tegen een stootje kan, zodat u hier zo lang mogelijk gebruik van kunt maken? Dan kunt u het beste investeren in een vloeistofdichte vloer voor uw horeca bedrijf in Amsterdam.

 

Neem contact met ons op

 

Vloeistofdichte vloeren: sterk, slijtvast en duurzaam

Vloeistofdichte vloeren zijn gemaakt van tegels die geen water en andere vloeistoffen doorlaten. Hierdoor kunnen de vloeren niet beschadigen door geknoei in de keuken, vallende glazen in een restaurant of chemicaliën die door de schoonmakers van uw horeca bedrijf gebruikt worden. Daar komt nog bij dat de vloeren niet glad worden als er vloeistoffen op liggen, maar altijd antislip zijn voor ultieme veiligheid. Verder laten de vloeren vloeistoffen niet alleen optimaal tegen, maar zijn de tegels ook sterk en slijtvast. Ook als u met een zware kar met bierkratten over de tegels heen rijdt en dit dagelijks herhaalt, ziet u geen schade op de vloer. Dit betekent dat de vloer vele jaren mee gaat, zonder ook maar enige schade op de tegels te zien.


Voordeelen van een vloeistofdichte vloer horeca 

Een ander voordeel van een vloeistofdichte vloer, is het feit dat deze tegels eenvoudig te reinigen zijn. Dit is zeker belangrijk in de keuken van uw restaurant, hotel of café. Door de vloer goed te reinigen, weet u namelijk zeker dat hier hygiënisch gewerkt kan worden. Daarom is dit ook de ideale vloer voor de horeca.


Bestel uw vloeistofdichte vloer bij Takens Bedrijfsvloeren in Amsterdam

Takens Bedrijfsvloeren is uw expert op het gebied van hoogwaardige vloeren voor in de horeca. Of u nu een hotel heeft, een restaurant runt of een gezellig café heeft in Amsterdam: u kunt bij Takens Bedrijfsvloeren terecht voor een sterke en duurzame vloer die bij uw bedrijf past. Investeert u in een vloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan heeft u hier jaren plezier van.

 

 

 

 

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!