Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer voor snackbar

Vloeistofdichte horecavloerOp zoek naar een goede vloer voor uw snackbar? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Takens Bedrijfsvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in vloeistofdichte pvc vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels dé specialist in het leveren en plaatsen van vloeistofdichte vloeren voor de horeca. Deze zijn ideaal voor bedrijfsruimtes en horecagelegenheden, zoals een hotel, snackbar of restaurant.

 

Neem contact met ons op

 

Antislip eigenschappen

Onze vloeistofdichte vloeren zijn speciaal bestemd voor de horeca. Ze zijn bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen. Vanwege de antislip eigenschappen, is een vloer van Takens Bedrijfsvloeren zeer geschikt voor uw snackbar. De materialen zijn zeer duurzaam en zowel in droge als vochtige toestand kunt u gewoon veilig over de grond lopen.

 

Makkelijk te onderhouden en duurzaam

De aanschaf van een vloeistofdichte vloer biedt u tal van voordelen. Zo kunt u deze eenvoudig reinigen en onderhouden. U hoeft geen speciaal, duur reinigingsmiddel aan te schaffen, maar kunt de tegels gewoon schoonmaken met een sopje. Als er toch een strook beschadigd, dan kunnen wij deze eenvoudig voor u vervangen. Vanwege de lange garantie van tien jaar, doen wij dit kosteloos voor u.

Een ander groot voordeel van onze antislip tegels is, dat deze zeer duurzaam zijn. Het materiaal bestaat uit hoogwaardig gerecycled PVC en gaat dan ook jarenlang mee. Verder wordt het afval dat na de plaatsing overblijft, weer opnieuw gebruikt om tegels mee te maken.

 

Interesse in een vloeistofdichte vloer voor in uw snackbar?

Heeft u interesse in een horecavloer voor in uw snackbar? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Een van onze experts voorziet u graag van een deskundig advies. Onze horecavloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, bruin, grijs, rood, blauw en antraciet.

Wilt u een andere kleur? Dan kunnen wij deze op aanvraag voor u produceren. Wij zorgen niet alleen voor de levering, maar helpen u ook graag met het plaatsen van de tegels. Wij verzekeren u een geweldig en duurzaam resultaat.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!