Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer voor restaurants

PVC horecavloerDe vloeistofdichte horecavloer van Takens Bedrijfsvloeren is ideaal voor restaurants en andere horecagelegenheden. Hij is hygiënisch, eenvoudig te reinigen en wordt niet glad als hij vochtig wordt. Bovendien is de vloer verkrijgbaar in vele kleuren

 

Neem contact met ons op

 

De ideale vloer voor keukens in restaurants

Aan de vloerafwerking in restaurants worden zware eisen gesteld, met name op het gebied van hygiëne en veiligheid. De vloeistofdichte horecavloer van Takens Bedrijfsvloeren voldoet aan al deze eisen. De zorgvuldig aan elkaar gelaste pvc-tegels vormen een vlak en strak geheel. De tegels worden gemaakt van gerecycled pvc, wat de horeca-vloer ook nog eens duurzaam maakt. Een aantal eigenschappen op een rij:

 

Pvc-vloertegels

De vloeistofdichte horeca-vloer van Takens Bedrijfsvloeren bestaat uit tegels van gerecycled pvc met een afmeting van 49x49 cm. Deze worden met voegveters aan elkaar gelast tot een vloeistofdicht geheel. De vloer wordt met watervaste lijm op de ondergrond aangebracht en is direct belastbaar. Zowel de tegels als de lasnaden zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

 

Over Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren in het Drentse Pesse is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pvc- en vloeistofdichte vloeren. Daarnaast verzorgt Takens ook complete projectinrichtingen. U kunt er terecht voor een deskundig advies, gestoeld op grote deskundigheid en jarenlange ervaring. De vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Takens voldoen aan de PBV-norm (voor bodembescherming) en de HACCP-norm voor hygiëne.

Behalve voor veilige, hygiënische en slijtvaste vloerafwerkingen voor onder andere de horeca zorgt Takens Bedrijfsvloeren ook voor haar omgeving. De maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit de sponsoring van sportverenigingen en -evenementen en het ondersteunen van maatschappelijke activiteiten.Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!