Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer voor de horeca

Vloeistofdichte horecavloerIs uw horecagelegenheid aan een opknapbeurt toe en moet u de bedrijfsvloer van uw hotel, restaurant of café vervangen? Investeer dan in een vloeistofdichte vloer voor de horeca. Deze vloer ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar brengt bovendien diverse voordelen met zich mee. Welke voordelen dit zijn, leest u op deze pagina. 


 

Neem contact met ons op

De voordelen van een vloeistofdichte vloer

Koopt u een vloeistofdichte bedrijfsvloer voor uw horecagelegenheid, dan profiteert u van diverse interessante voordelen. Het eerste voordeel van deze bedrijfsvloer, is het feit dat het om een sterk en slijtvast product gaat. Investeert u in deze bedrijfsvloer voor uw horecagelegenheid, dan weet u zeker dat u vele jaren plezier heeft van uw investering.

Een ander groot voordeel van de grond voor uw horecabedrijf, is het feit dat de grond erg hygiënisch is. Dit komt omdat de vloeistofdichte tegels geen vocht doorlaten en bovendien eenvoudig te reinigen zijn, waardoor er nooit vocht of andere viezigheden in de grond achterblijven. 

Het laatste voordeel van de tegels, is het feit dat de tegels antislip zijn. Ook als uw medewerkers door de keuken moeten rennen om al uw gasten te kunnen bedienen, hoeft u zich geen zorgen te maken dat er iemand uitglijdt over de gladde grond. Een sterke, slijtvaste en hygiënische bedrijfsvloer, die ook nog eens honderd procent veilig is. 

Takens Bedrijfsvloeren: uw vloerenexpert

Takens Bedrijfsvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten bedrijfsvloer. Van tegels voor winkels tot bedrijfsvloeren die uitermate geschikt zijn om te gebruiken in de horeca: Takens Bedrijfsvloeren heeft het allemaal. Laat u uw nieuwe tegels plaatsen door Takens Bedrijfsvloeren, dan profiteert u altijd van de volgende pluspunten:

Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!