Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte slagerijvloer

Vloeistofdichte slagerijvloerWilt u in een nieuwe vloer investeren voor uw slagerij? Dan wilt u uiteraard een investering doen waar u vele jaren plezier van heeft, zodat u niet over een paar jaar een nieuwe vloer aan moet schaffen. U kunt in een vloeistofdichte vloer van PVC tegels investeren, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit aanschaft voor uw bedrijf. 


Neem contact met ons op
 

De vloeistofdichte vloer van PVC tegels: een korte introductie

De vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren is een unieke vloer die van PVC tegels wordt gemaakt. Deze tegels kunt u in een kleur naar wens bestellen, zodat de vloer aan uw eisen voldoet. Daar komt nog bij dat de vloer er niet alleen mooi uit ziet, maar ook dat de vloer van hoge kwaliteit is. Dit komt omdat de vloer vloeistofdicht, antislip en slijtvast is. Geen vloer die vloeistoffen doorlaat, glad wordt als er met water of met andere vloeistoffen gewerkt wordt of na enkele maanden of jaren gaat krassen, maar tegels van hoge kwaliteit. 

Een ander voordeel van de vloeistofdichte vloer, is het feit dat deze vloer eenvoudig en snel gereinigd kan worden. Heeft u het vaak druk in uw slagerij en heeft u hierdoor geen tijd om uren te steken in het reinigen van uw vloer? Dan is deze vloer van Takens Bedrijfsvloeren een goede investering, want de tegels van deze vloer heeft u in een mum van tijd helemaal schoon.

Een hoogwaardige vloer van een betrouwbare expert

Takens Bedrijfsvloeren is al vele jaren actief in de wereld van vloeistofdichte bedrijfsvloeren. Door de jaren heen hebben wij al vele bedrijven voorzien van een hoogwaardige vloer, waaronder veel slagerijen in het binnenland en buitenland. Meer weten over ons bedrijf of over de vloeistofdicht vloer van Takens Bedrijfsvloeren? Neem dan contact op!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!