Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC vloer voor in de horeca

Vloeistofdichte keukenvloerBij Takens Bedrijfsvloeren bent u op de juiste plek voor een vloeistofdichte PVC vloer voor in de horeca. Deze is antislip en is hierdoor ideaal voor elke horecagelegenheid. Dankzij deze vloeistofdichte vloer blijft uw café, hotel of restaurant schoon en onderhoudsvrij. Een groot voordeel van PVC is, dat dit een zeer duurzaam product is. Het ruwe materiaal zorgt ervoor dat de vloeistofdichte vloer altijd stroef is. Dit is zowel het geval in natte als in droge toestand.

 

Neem contact met ons op

 

Betaalbaar, slijtvast en onderhoudsvriendelijk

De vloeistofdichte PVC vloeren zijn zeer populair. Dit is niet zonder reden. Deze vloeren zijn zeer betaalbaar en slijtvast. Verder zijn de vloerdelen erg makkelijk schoon te houden en zeer onderhoudsvriendelijk. Zo is het gebruik van speciale onderhoudsproducten niet nodig. De vloerstroken kunt u eenvoudig schoonmaken met een normaal met gewoon schoonmaakmiddel. Mocht er een strook beschadigen, dan kunnen wij deze eenvoudig voor u vervangen. Dankzij de garantie van tien jaar, doen wij dit geheel kosteloos voor u.

 

Ontdek de voordelen

Een ander groot voordeel van onze PVC vloeren voor in de horeca is, dat deze zeer dempend zijn. Het dunne materiaal houdt het geluid goed tegen en u hoeft dan ook niet bang te zijn dat u overlast bezorgt. Ook hoeft u geen rekening te houden met de deurhoogtes. Aangezien de vloerstroken strak tegen elke wand of plint kunnen worden gelegd, hoeft u er geen extra plinten aan te brengen.

De vloerdelen zijn 2 tot 2,5 millimeter dik en kunnen per strook worden gelegd. Deze zijn afgewerkt met een anti-slijtlaagje en zijn leverbaar in verschillende breedtes. Eventueel kunt u ervoor kiezen om strip tussen de vloerstroken te laten plaatsen. Hierdoor ontstaat er een mooi effect. 

 

Interesse in een vloeistofdichte horecavloer?

Heeft u interesse in een vloeistofdichte horecavloer? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die wij u bieden. Onze vloeren voor in de horeca zijn leverbaar in tal van kleuren, zoals zwart, grijs, antraciet, bruin en rood. Dankzij ons ruime aanbod, vindt u bij ons dan ook al snel een passende ondergrond.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!