Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc slagerijvloer

Vloeistofdichte keukenvloerWilt u een nieuwe vloer aanschaffen voor uw slagerij? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. De vloertegels die wij produceren zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijfspanden, waaronder kantoren, magazijnen, bakkerijen en uiteraard ook slagerijen. Investeert u in onze sterke en slijtvaste vloertegels, dan garanderen wij u dat u vele jaren plezier heeft van deze investering. 
 

Neem contact met ons op

De vloeistofdichte slagerijvloer: eenvoudig te reinigen

Een groot voordeel van onze vloeistofdichte slagerijvloer, is het feit dat de tegels van de vloer eenvoudig en snel te reinigen zijn. U hoeft de tegels niet schoon te maken met dure schoonmaakmiddelen die slecht zijn voor het milieu, maar gebruikt enkel water en eventueel een beetje zeep om de vloer hygiënisch schoon te maken. Zeker voor een slagerij is dit handig, aangezien hygiëne hier erg belangrijk is. 

De verschillende kleuren van de pvc slagerijvloer

Onze vloeistofdichte vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u een grijze of zwarte slagerijvloer aanschaffen, maar kunt u de tegels van uw bedrijfsvloer ook aanschaffen in de kleuren antraciet, blauw, rood en bruin. En wilt u meerdere kleuren met elkaar combineren, bijvoorbeeld omdat zowel de kleuren rood als zwart in uw huisstijl voorkomen? Dan is dit zeker mogelijk. Omdat wij uw bedrijfsvloer op maat laten maken, bepaalt u helemaal zelf hoe uw ideale slagerijvloer eruit moet komen te zien. 

Takens Bedrijfsvloeren: uw vloerspecialist

Takens Bedrijfsvloeren is al jaren gespecialiseerd in het leggen van pvc vloertegels. Laat u uw nieuwe bedrijfsvloer door onze specialisten leggen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Bijkomend voordeel: de bedrijfsvloer wordt snel gelegd en heeft geen droogtijd, wat betekent dat u uw slagerij niet lang hoeft te sluiten om uw nieuwe tegels te laten leggen. Vragen? Neem dan contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!