Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC horecavloeren 

Vloeistofdichte horecavloer

De vloeren in uw horeca moeten om hygiënische redenen voldoen aan de HACCP-norm. Daarnaast is het voornamelijk in het keukengedeelte fijn wanneer de vloer antislip en slijtvast is. De vloeren van Takens Bedrijfsvloeren voldoen aan de HACCP-norm, zijn extreem slijtvast en zijn ook in natte toestand antislip. Bovendien zijn ze makkelijk en snel te reinigen, wat geen overbodige luxe is in een drukke keuken en eetgelegenheid. 
 

Neem contact met ons op

Duurzame en vloeistofkerende pvc horecavloeren

De pvc horecavloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled kunststof en worden bovendien volgens het Cradle to Cradle principe gelegd, waardoor u van een duurzame bedrijfsvloer geniet. De standaard aan te leveren kleuren zijn zwart, antraciet, bruin, grijs, blauw en rood, waardoor u de vloeren en ook de lasveters aan kunt passen aan uw ruimte. De tegels hebben een stijlvolle en robuuste uitstraling en zijn daardoor ook uitstekend te gebruiken in de ruimtes waar uw gasten verblijven. 

Uw vloeistofdichte horecavloer direct gelegd

Onze vloeren zijn snel te leggen en kennen geen droogtijd, waardoor u direct weer aan de slag kunt en uw horecagelegenheid gewoon kan blijven draaien. Doordat ze niet alleen bestand zijn tegen water, maar ook tegen andere vloeistoffen zoals oliën, zijn ze uitermate geschikt in snijkeukens. Door de ergonomische en comfortabele structuur van de pvc-vloeren staat niet alleen uw personeel comfortabel in de keuken, ook blijft serviesgoed veelal heel wanneer het onverhoopt valt. 

Takens Bedrijfsvloeren voor ieder bedrijf

Heeft u behoefte aan een vloeistofkerende, stijlvolle, slijtvaste en duurzame vloer in uw horecagelegenheid, dan is Takens Bedrijfsvloeren u graag van dienst. Ook wanneer u op zoek bent naar een vloeistofdichte bedrijfsvloer voor overige bedrijfsruimtes kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een zeer slijtvaste, antislip en vloeistofdichte pvc horecavloer.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!