Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc horecavloer

Vloeistofdichte horecavloer

Is de vloer in uw hotel, restaurant of café aan vervanging toe? Dan kunt u een standaard horecavloer van hout, stenen tegels of linoleum aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen een vloeistofdichte pvc horecavloer aan te schaffen. Takens Bedrijfsvloeren helpt u een mooie vloer uit te kiezen en kan deze horecavloer tevens bij u komen leggen.

 

Neem contact met ons op


Sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk 

De vloeistofdichte horecavloer van Takens Bedrijfsvloeren is sterk en slijtvast. Ook als u de vloerbedekking al jaren in uw hotel, restaurant of café heeft liggen, ziet de horecavloer er nog altijd zo goed als nieuw uit. Een ander voordeel van deze vloerbedekking, is dat de horecavloer van Takens Bedrijfsvloeren erg onderhoudsvriendelijk is. Zelfs met minimaal onderhoud is deze vloerbedekking te allen tijde 100 procent hygiënisch. 

De horecavloer: praktisch en representatief 

De nieuwe vloerbedekking van uw hotel, restaurant of café moet niet alleen praktisch zijn, maar uiteraard ook representatief. Gelukkig kunt u bij Takens Bedrijfsvloeren helemaal zelf kiezen hoe uw horecavloer eruit moet zien. Wilt u bijvoorbeeld een vloer in een specifieke kleur laten leggen? Dan is dit vaak gewoon mogelijk. Zo kunt u gemakkelijk een vloerbedekking laten leggen die bij uw interieur past, maar ook bij de identiteit van uw bedrijf.

Gegarandeerd een mooi resultaat met Takens Bedrijfsvloeren 

Takens Bedrijfsvloeren heeft al vele jaren ervaring in het vak. Huurt u onze vloerexperts in om uw horecavloer te laten leggen, dan weet u zeker dat het resultaat prachtig zal zijn. Omdat wij enkel hoogwaardige vloeren verkopen, heeft u bovendien de garantie dat u jaren van uw nieuwe vloerbedekking kunt genieten.
 
Meer weten over onze horecavloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit populaire product en kunnen al uw vragen beantwoorden. 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!