Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc bakkerijvloeren


Is de vloer in uw bakkerij aan vervanging toe? Dan staat Takens Bedrijfsvloeren voor u klaar. Wij leveren graag een duurzame, mooie én voordelige vloer, die perfect bij u en bij uw bakkerij past. 

De pvc vloer: perfect voor uw bakkerij

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van vloeistofdichte vloeren van pvc. Deze hoogwaardige vloeren kennen vele toepassingen. Zo is onze vloer ook uitermate geschikt voor uw bakkerij. 

Dit komt omdat de vloer niet alleen volledig vloeistofdicht is, maar bovendien erg gemakkelijk en snel gereinigd kan worden. Hygiëne is erg belangrijk in uw bakkerij en door een vloer bij Takens Bedrijfsvloeren te kopen, heeft u zonder enige moeite altijd een 100% hygiënische werkruimte én winkel. Tot slot is onze unieke bakkerijvloer slijtvast. Ook als u dagelijks met zware karren vol brood over de vloer rijdt, krijgt u geen krassen. 

Jarenlang plezier van uw investering

Wij begrijpen dat u over enkele jaren niet weer een nieuwe vloer wil kopen. Daarom hebben wij onze vloer zo ontwikkeld, dat deze een ontzettend lange levensduur heeft. Ook als de vloer zeer intensief belopen wordt, gaat deze jaren mee. Bij Takens Bedrijfsvloeren heeft u dan ook jarenlang plezier van uw investering in een nieuwe bakkerijvloer.

Een vloer op maat laten maken

Wij kunnen de nieuwe vloer voor uw bakkerij volledig op maat maken. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen hoe de vloer eruit moet zien. En wilt u in de winkel een andere vloer dan in uw werkruimte? Dan is dit zeker mogelijk. Wij zijn zeer flexibel en kunnen al uw wensen, eisen en verwachtingen in acht nemen bij het produceren en plaatsen van uw vloer. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op en laat onze klantvriendelijke medewerkers al uw vragen beantwoorden.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!