Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc bakkerijvloer

Investeert u nu in een nieuwe bedrijfsvloer voor uw bakkerij, dan wilt u niet dat u over enkele jaren weer nieuwe vloertegels aan moet schaffen. Door de pvc vloertegels van Takens Bedrijfsvloeren in uw bakkerij te laten leggen, weet u zeker dat u een investering doet waar u vele jaren plezier van heeft. Meer over onze unieke vloertegels, leest u op deze pagina. 


Neem contact met ons op

Vloeistofdichte tegels: sterk, slijtvast en antislip

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun bedrijfspand te laten verrijken met onze pvc vloertegels. Dit is niet voor niets, want onze unieke vloertegels hebben enkele interessante kenmerken. Ten eerste zijn de vloertegels op en top sterk, waardoor u er vele jaren zonder enige moeite of slijtage overheen kunt lopen. Daarnaast zijn de tegels slijtvast, zodat u geen enkele beschadiging op de tegels kunt zien. Zelfs niet als u regelmatig met zware karren over de tegels rijdt, ziet u hier niets van. 

Een ander aantrekkelijk pluspunt van onze tegels, is het feit dat de vloertegels volledig antislip zijn. Het maakt niet uit of er water geknoeid is in de bakkerij, want over onze antislip vloertegels kunt u nooit uitglijden. 

Laat uw nieuwe bedrijfsvloer leggen door Takens Bedrijfsvloeren

Door de jaren heen hebben wij onze vloeistofdichte bedrijfsvloer al bij vele bedrijven mogen leggen. Niet alleen in bakkerijen, maar ook in kantoorpanden, magazijnen, zwembaden, saunacomplexen, fabriekshallen, scholen en ga zo maar door. Bent u ook overtuigd van de vele voordelen van onze hoogwaardige vloer? Laat uw vloer dan leggen door Takens Bedrijfsvloeren en u weet zeker dat de beste vloertegels van dit moment op de juiste manier gelegd worden. Meer weten over onze vloertegels of over het leggen van onze vloer? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!