Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte keukenvloer

Nooit meer uitglijden in deze keukenWaar gewerkt wordt met voedingsmiddelen en dranken, wordt helaas ook veel geknoeid. Dit betekent dat de vloer in de keuken bestand moet zijn tegen het knoeien van verschillende soorten voedingsmiddelen en dranken, nog meer dan een standaard vloer. Door een vloeistofdichte vloer voor in de keuken aan te schaffen bij Takens Bedrijfsvloeren, weet u zeker dat uw vloer niet zal beschadigen door het knoeien van etenswaren en vloeistoffen. 
 

Neem contact met ons op

De voordelen van de vloeistofdichte vloer

Naast het feit dat een vloeistofdichte vloer volledig vloeistofdicht is, brengt deze keukenvloer nog enkele voordelen met zich mee. Zo is de vloer niet alleen bestand tegen het knoeien van etenswaren en dranken, maar is de vloer ook volledig slijtvast en antislip. Hierdoor blijft de vloer niet alleen langer mooi dan de gemiddelde standaard vloer voor in de keuken, maar is de vloer ook veiliger. Ligt er bijvoorbeeld water op de grond, dan kan er niemand uitglijden over de tegels omdat de vloer volledig antislip is. Een groot voordeel, zeker in een drukke keuken waar regelmatig snel gelopen wordt.

Tot slot is de vloer erg onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Ga met een natte doek over de tegels heen en de vloer ziet er weer zo goed als nieuw uit. U heeft geen speciale reinigingsmiddelen nodig, maar reinigt de vloer volledig hygiënisch gewoon met een kleine hoeveelheid water.

Het aanschaffen van een vloeistofdichte vloer bij Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren is gespecialiseerd in het verkopen en leggen van keukenvloeren die volledig vloeistofdicht zijn. Niet alleen in de keukens van bijvoorbeeld kantoorpanden en magazijnen, maar ook zeker in de professionele keukens van horecabedrijven. Meer weten over de dienstverlening van Takens Bedrijfsvloeren? Neem dan contact op met dit bedrijf en stel de vloerexperts van Takens Bedrijfsvloeren al uw vragen over de vloeistofdichte keukenvloer.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!