Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte horecavloeren

PVC horecavloerEen vloer in een hotel, restaurant of café moet er niet alleen netjes uit zien en bij de sfeer van de horecagelegenheid passen, maar moet bovendien van hoge kwaliteit zijn. Dit betekent dat de vloer lang mee gaat, maar ook dat de vloer er hoogwaardig uit ziet en volledige veiligheid kan bieden aan de horeca gasten en de medewerkers van het horecabedrijf. Investeert u in een van de vloeistofdichte vloeren van Takens Bedrijfsvloeren voor uw horecabedrijf, dan weet u zeker dat u een vloer aanschaft die aan al deze eisen voldoet.

 

Neem contact met ons op

 

Vloeistofdichte vloeren: netjes, representatief en praktisch

De vloeren van Takens Bedrijfsvloeren worden van de beste materialen gemaakt. Hierdoor zien de vloeren er niet alleen netjes en representatief uit, maar bieden de vloeren ook diverse praktische voordelen. Ten eerste laten de vloeren van Takens Bedrijfsvloeren geen water en andere vloeistoffen door, waardoor de levensduur van de tegels langer is dan de levensduur van andere tegels.

Daarnaast is de vloeistofdichte vloer voor in de horeca slijtvast, krasvrij, hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en geluiddempend. En bent u bang voor ongelukken door een natte vloer in de keuken? Dan hoef u hier zich geen zorgen meer om te maken als u een vloeistofdichte vloer aanschaft in de horeca, want deze vloer is ook geheel antislip.

Stel uw perfecte vloer samen met Takens Bedrijfsvloeren

Iedereen heeft andere wensen en behoeften bij het aanschaffen van een vloer voor een hotel, restaurant of café. U wilt namelijk een vloer aanschaffen die er mooi uit ziet, maar u wilt ook een vloer die bij de sfeer van uw bedrijf en het interieur van uw horecagelegenheid past. Door uw horecavloer te ontwerpen met onze experts, weet u zeker dat u een vloer aanschaft die helemaal aan uw eisen voldoet.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!