Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte horecavloer

Vloeistofdichte vloerEen hoogwaardige horecavloer moet aan vele eisen voldoen. Zo moet de vloer er niet alleen mooi uit zien en bij de rest van het interieur passen, maar moeten de tegels bovendien slijtvast, vloeistofdicht, antislip en duurzaam zijn. Bent u al tijden op zoek naar een horecavloer die aan deze eisen voldoet, maar kunt u geen horecavloer vinden die er mooi uit ziet en bovendien praktisch is voor uw hotel, restaurant of café? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. 

 

Neem contact met ons op

 

De vloeistofdichte tegels van Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren maakt verschillende soorten vloeren, die stuk voor stuk opgebouwd worden uit vloeistofdichte tegels. Het feit dat deze tegels vloeistofdicht zijn, wil zeggen dat er geen vloeistoffen doorheen kunnen komen. Hierdoor blijft de vloer langer mooi, maar voorkomt u ook dat u na enkele jaren weer een nieuwe horecavloer moet laten leggen. 

Daarnaast zijn de tegels niet alleen vloeistofdicht, maar ook slijtvast. Investeert u in deze tegels in de horeca, dan weet u zeker dat de gasten van uw hotel, restaurant of café over enkele jaren nog steeds over een mooie en krasvrije horecavloer kunnen lopen. Tot slot zijn de tegels ook antislip, waardoor u horeca ongelukjes door natte tegels kunt voorkomen. Dit is niet alleen veiliger voor uw gasten, maar ook zeker voor uw personeel. 

Takens Bedrijfsvloeren: uw vloerexpert

Takens Bedrijfsvloeren is al jarenlang gespecialiseerd in het produceren van de beste vloertegels, onder andere voor horecabedrijven. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen komt u de tegels van Takens Bedrijfsvloeren tegen. Wilt u ook profiteren van de vele pluspunten van deze tegels? Stel dan uw eigen vloeistofdichte horecavloer samen met de experts van Takens Bedrijfsvloeren en laat uw nieuwe vloer zo snel mogelijk in uw hotel, restaurant of café leggen.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!