Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte bakkerijvloer

Vloeistofdichte keukenvloerSchaft u een nieuwe vloer aan voor uw bakkerij, dan is het belangrijk dat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw nieuwe vloer. Niet alleen omdat een nieuwe vloer u weer geld kost, maar ook omdat u in dit geval uw bedrijf wederom een dag of enkele dagen moet sluiten voor het leggen van de vloer. Kiest u voor de vloeistofdichte vloer van PVC tegels die door Takens Bedrijfsvloeren wordt ontwikkeld en geplaatst, dan heeft u de garantie op hoge kwaliteit en een lange levensduur. 


Neem contact met ons op
 

De voordelen van een vloeistofdichte vloer voor uw bakkerij

Kiest u ervoor een vloeistofdichte vloer van PVC tegels te laten leggen door Takens Bedrijfsvloeren, dan profiteert u van diverse interessante pluspunten van de vloer. De belangrijkste voordelen van de populaire vloer onder bedrijven in allerlei branches, zijn de volgende:

Tot slot is de vloer niet duur in de aanschaf, zeker niet met oog op de lange levensduur van de vloer. U investeert eenmalig een toegankelijk bedrag in de tegels en u heeft hier vele jaren op rij plezier van. 

Overtuigd? Neem contact op met Takens Bedrijfsvloeren

Bent u overtuigd van de voordelen van de vloeistofdicht vloer? Neem dan contact op met Takens Bedrijfsvloeren en laat uw perfecte vloer plaatsen.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!